Det er ingen hemmelighet at alle menn ser på jentas rumpe, pupper og øyne. Ofte i nevnte rekkefølge. Jenter ser også på mannens rumpe, men her kommer personligheten ofte foran utseendet. Selv om det er en kjensgjerning at kvinner liker høye mørke menn.

 

Foto: SIDE2.no

Kvinner er også svake for menn med som er tøffere enn toget. «Slemme» gutter har en sterk tiltrekningskraft på de fleste kvinner. Det kommer av at kvinner ønsker spenning, og ser på en potensiell kriminell som et eventyr litt utenom A4 modellen.

Mannens jakt etter sin kvinne er et spill som de fleste kjenner. Enten det er nett-dating, flørting over en drink i baren eller et tilfeldig møte blant felles venner som fører til noe mer. Kvinnens jakt er lik, men de liker å være kostbare. Det har ikke menn tid til.

Hva man tenner på er individuelt.

Mange menn ønsker at sin utvalgte kvinne- om han er hetro- skal ha frodige rumpe, store pupper og langt hår. Hun må gjerne ha glimt i øye å selvsagt være snill. Noen menn tenner på de små spretne som har hjerteformet rumpe og silikon pupper og trute-munn.

Andre menn vil ha sin kvinne sånn akkurat midt i mellom.

Noen kvinner vil ha den røslige bamsen med skjegg og tatoveringer. Helst HD og skinnvest.

Andre kvinner vil ha en trygg havn. Mann, barn stasjonsvogn og hus med have. Kvinner har også et punkt som er viktigere noe annet. Han må ha jobb, og aller helst tjene mer enn henne. Han bør helst være rik er vel det jeg prøver å si.

Den beste tiden i livet er i den første forelskelsens rus. Da svever man fram og er på livets topp.

Ingen kvinner, ihvertfall få- faller for en mann som er arbeidsledig. Sånn er det bare. Spør hvilken kvinne som helst.

Det er ikke alltid det man tror er full klaff er det etter litt tid. Derfor er det kanskje smart å drøye samboerskap, giftermål og unge-planlegging den første uka. Bli kjent med hverandre, prøv å være sammen over noe tid, for å se om dere faktisk passer sammen.

– Det viktigste man kan gjøre for å lykkes i et forhold sett bort i fra at det er kjærlighet som ligger til grunn- ellers er det liten vits i å prøve. Det er å respektere hverandre, snakke sammen om absolutt alt, være ærlig, og ikke minst- aldri ta hverandre for gitt. Skal et forhold vare over mange år så må man se på forholdet som et samarbeidsprosjekt.

Det er ingen selvfølge at man lykkes, men det er verdt et forsøk.

Det er best å være to.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det er helg, da drikker ungdommene alkohol

Du som forelder er sikkert usikker på hva som skjer på festene til tenåringssønnen eller datteren din. Det heter "alkoholfri" fest. Da...

Lær de unge om gode økonomiske vaner

I TV serien «Teenage Boss» fikk vi se ungjenta som skulle styre familiens økonomi, det gikk forsåvidt greit til slutt, men...

Lukk