Svært mange likhetstrekk setter Anja- saken opp mot Sigrid-saken for et år tilbake. En ung kvinne blir meldt savnet for deretter å bli funnet drept. Sigrids drapsmann er ikke funnet enda en man sitter siktet i saken. Sigrids DNA ble funnet i den siktedes campingvogn. 

28. august ble Anja Weløy Aarseth meldt savnet. Hun ble funnet drept lørdag 31. august.

Foreløpig er det for tidlig å si noe om hva politiet har funnet, men blir en DNA profil funnet ved drapssted eller på ofret- da vil denne saken bli løst på sikt. Etter all sannsynlighet vil de som tok den 21 år gamle kvinnens liv bli tatt.

Var det flere gjerningsmenn kan den ene få kalde føtter og avsløre den andre eller gjøre feil slik at de blir avslørt.


– Anja skulle bare på en joggetur, men kom aldri tilbake. Et skremmende scenario og alle foreldres verste mareritt. Sigrid og Anjas foreldre opplever det ultimate marerittet. Om du har en datter- du ringer og får ikke svar, du frykter det verste,  men som oftest går det veldig bra. Dessverre så skjer det verst tenkelige noen ganger.

– Et drap er den verst tenkelige forbrytelse. Anja må ha møtt en tilfeldig person som ville ta henne, hvorfor og hvordan kan man bare spørre seg. Eller ventet han på henne sammen med noen andre? Det blir bare spekulasjoner. Politiet vil kartlegge og snakke med alle som løp eller oppholdt seg i turterrenget «Aklsa» ved Ålesund.

Alle menn som oppholdt seg i område skal DNA-testes i følge politiet.

Bergens-jenta studerte i sundmørsbyen og var en svært aktiv og positiv kvinne, uten noen fiender i følge nære venner. Hvem ville henne vondt, hvem kan være i stand til å drepe en uskyld kvinne med kalt blod?

Hva som faktisk skjedde med Anja vil komme for en dag, det er også all grunn til å håpe at de som tok henne av dage vil bli funnet, få en riktig dom og satt bak lås og slå. Vi må ha tillit til politi og rettsvesen når slike grusomme saker skjer i Norge. Vi har ikke flere unge uskyldige jenter å miste.

Våre tanker går til Anjas familie og venner.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner vil alltid bli sett på som sex-objekt

Så lenge det finnes menn og kvinner som begjærer kvinnekroppen, så vil kvinner i all overskuelig framtid være sex-objekt. Kvinner...

Liverpool kan endelig slå tilbake

Liverpool vs Manchester United, de to store som elsker å hate hverandre. Kampen som må vinnes for enhver pris. Liverpool...

Lukk