Det hardner seg til i kampen om tilværelsen på Farmen, på paradise hotellet i Mexico, og mellom TV kanalenes kamp om seerne.

Hvem tro du blir årets reality- babe?

– På Farmen er det med mennesker med litt mer blandet alder og bakgrunn. Flere er voksne som har barn i alder med de yngste deltagere. Blant de eldste av gutta er Tommy. En flott fyr som jeg tror kommer langt.

– Jeg var en outsider. Det var tøft å takle fysisk og psykisk stress. Det har formet meg, men det er andre ting som har formet meg mye mer, forteller 47 åringen til VG.


Madelen Voreland Berås (20) Foto: Dagbladet.no

Det er liten tvil om at jentene med flott utseendet og sexappeal har langt større fordeler i reality seriene som ellers i livet.

Man stemmer ikke ut og bort de som er flottest å se på. Mange husker hvem som vant Farmen sist. Hun er ikke så verst å se på dr. dyregod, dama til Gaute Grøtta Grav- Silje Hvarnes. Hun vant uansett fortjent.

I årets Farmen er det smellvakre Synne Bolstad som har fått all oppmerksomhet. Ikke så rart kanskje? Hun har allerede fått et godt øye til Morten Emil Bergan (21). Og de to ser ut til å bli et av flere Farmen-par denne våren.

Synne Bolstad (22) Foto: Dagbladet.no

 

– Hvem som vinner er for tidlig å si, men årets reality sesong er så vidt i gang. Snart får vi også «Big Brother» i tillegg. Du verden så mye deilig søppel TV som er å velge i. Men det er ingen tvil om at genren reality TV er kommet for å bli. Alle TV kanalene som sender en eller flere «virkelighets» serier kan melde om stigende seertall.

Har du funnet din reality babe som du håper skal vinne?

Ikke glem å se nyhetene en gang innimellom- det er en verden der ute som ikke handler om sex, kropp og ut stemning-

 

Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10083083

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10082775

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10099071

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Stopper du opp når du møter et gravfølge?

  Når du møter et gravfølge er det normal høflighet å kjøre til siden og stoppe opp. Man skal vise...

Charlie Sheen og damene hans

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=emEM5H9NgTI[/youtube] Charlie Sheen har flere damer boende hos seg, blant annet pornostjernen Bree Olson. 5 barns faren er så hekta...

Lukk