Hvem er mest sexy? Brtiney, Rihanna eller Miley? Et lett valg for mang, spesielt når man ser det fallet Brtiney Spears (32) fikk for noen år siden der hun barberte av seg alt håret.

Nå er pop-dronningen tilbake for fullt. Sexy er hun i aller høyeste grad igjen også- Her er hennes siste video. Bedøm selv.

– Ingen selger plater lengre, men det betyr ikke at de som lager musikk ikke tjener penger. De blir rikere enn noen gang, spesielt de som selger masse. Kvinner som trives med lite klær og ser ut som f.eks Britney, Rihanna og Miley Cyrus tjener mer enn de fleste. Ikke mange ser like bra ut heller.

Britney Spears begynner å bli en voksen dame, men ser helt fantastisk ut i sin site video «Work Bitch.»

Hvem skulle tro at hun skulle kunne komme tilbake etter å ha vært helt ute å kjøre, noe som endte med at hun mistet foreldreretten til sine to sønner, i tillegg ble hun umyndiggjort ved at hennes far styrte alt i hennes liv, inkludert hennes digre formue.

Heldigvis er hun nå tilbake med et smell. Sønnene er på plass hos sin mor og lommeboken med all verdens VISA-kort er tilbake hos smellvakre Brtiney.

 Robyn Rihanna Fenty (25) eller best kjent som bare Rihanna er nok fortsatt på fuss i alt, både når det kommer til musikk og utseende. Det er bare en Rihanna og hun elsker å vise det for en hel verden. Hele tiden.

Via sosiale medier sender Barbados-baben bilder av seg selv med stadig mindre tekstiler for hvert bilde hun publiserer.

Hvem er mest sexy? Brtiney, Rihanna eller Miley?
Rihanna (25) Foto: Fotopedia.com

Hvem er mest sexy? Brtiney, Rihanna eller Miley?

Rihanna er nok den mest produktive av de tre store pop-stjernene også, hun lager musikk som folk vil ha, hun har fansen over hele kloden , tjener ufattelig mye penger og ser fortsatt ut som verdens mest sexy kvinne- og oppfører seg deretter.

Uansett hva man synes om hennes stadig voksende flørt med dop i både tekst og oppførsel. Rhianna har tilsynelatende full kontroll, men kunne med fordel tonet ned den vovete og forbudte siden av seg selv.

Miley Cyrus (20) er yngst i trioen, men har ikke ligget på latsiden i sin karrière. Ungjenta lever et liv helt på grensen hva en 20 åring kan tåle. Overskriftene er ikke alltid like positive. Også Miley har en tendens til å kaste tekstilene i tillegg til å opptre noe vulgært de gangene hun opptrer live.

– I hennes musikkvideoer det vel heller ikke terningkast for antrekket man først tenker på når unge Miley utfolder seg. I hennes nyeste video kommer det enda tydeligere fram, det faktum at unge Miley har nettopp Rihanna som sitt store forbilde.

Stadig flere tatoveringer på strategiske plasser er også en Rihanna-kopi. Det er kun snakk om tid før vi får sett de to i en het duett.

Mange milliarder klikk på YouTube gjør Britney, Rihanna og Miley til forbilder for all verdens unge jenter og gutter. De er idealer, helter og idoler. At disse viser sunne og riktige sider av seg selv er ikke verdt å vente på. La verdens mest sexy superstjerner få lov til å være det, den tiden de skinner på pop-himmelen.

Snakk heller med de unge og vær til stede i deres liv på deres premisser. Gi de sjansen til å få oppleve musikken, stjernen av i dag og før de heller på riktig vei når behovet kommer. For det gjør det jo, selv om du hadde andre idoler den gangen for lenge siden.

Hvem av de tre verdensstjernene synes du er mest sexy for tiden?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skam deg Justin!

Hvis det virkelig har rot i virkeligheten, på sin Østen turne - på selveste Den Kinesiske mur, lar verdens stjernen...

Forholdet i fare? Hvor langt er du villig til å gå for å redde det?

Hvordan ditt forhold til din partner er, avgjør hvordan du lever ditt liv, du har noen forhåpninger hvordan ting skal...

Lukk