TV2s gullkorn, magiske «Hver gang vi møtes» har ikke vært den suksessen i år som i de to foregående sesongene. Manglende topp-artister med gode hit-kataloger er årsaken til de sviktende publikumstallene via TV.

I fjor var det nesten bare store kanoner med.

Kurt Nilsen, Marion Ravn og Lene Malin har solgt millioner av plater alene, det er det de færreste som har av de som er med i år. Hvem ville du ha tatt med om du fikk velge på øverste hylle av norske artister?

Sissel Kyrkjebø vil nok aldri bli med på «Hver gang vi møtes,» men hun ville skapt overskrifter og fått seertallene til værs. Det samme hadde samtlige av trioen i Norges mest suksessrike band gjennom alle tider, Magne, Morten og Paul i «Aha» gjort.

– De som er plukket ut i år er følgende artister: Alexander Rybak, Simone Eriksrud (tidligere Simone Larsen), Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes. Samtlige meget dyktige og ettertraktede musikere. Allikevel er de ikke blant de som selger overskrifter nok til å bli plukket ut til å spille på VG-lista Top 20 i juni. Ihvertfall ikke det som er vist så langt.

Mulig det ikke er artistene selv som har skylda i det heller, mulig det er seerne som har gått lei og ikke ser programmet fordi det er «gammelt nytt». Programkonsept kan være litt forutsigbart, platt og kjedelig, artistene burde ha bydd på seg selv og overrasket seerne og hverandre som deltakere i langt større grad.

Skal «Hver gang vi møtes» overleve som underholdning i beste sendetid på lørdager i årene som kommer bør det en endring til. Da Vinnis «Sommerfuggel i Vinterland» ble den lastet ned mange millioner ganger på bare noen måneder. Det har ikke vært i nærheten av samme trykk med de deltagerne som er med i år.

Rykter sprer seg raskt og det er allerede flere kilder som peker på Bjørn Eidsvåg og Maria Mena som to sterke navn på blokka hos TV2-produsentene. Det er navn og artister med pondus og hit-kataloger smekk fulle av folkekjære låter og melodier som er rene folke-eie å regne.

Hvilke artister står på din ønskeliste til et av mest suksessrike TV2-programmene noen gang?

 

Foto: Flickr/ TV2 Kommunikasjonavdelingen

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges mest sexy kvinne til NM i Poker!

Paradise Hotels første dame, Norges mest sexy kvinne, selveste Triana Iglesias (32) skal nå fronte Betsafe i NM i Poker. ...

Kjæreste?

Kjæreste? Nå er det endelig vår, det du trenger mest av alt er en kjæreste. Du fortjener det fordi du...

Lukk