TV2 har muligens også stjålet dette konseptet fra andre TV kanaler, men det gjør absolutt ingenting. Norges ypperste artister gjør alt de kan for den som er «hovedgjest» for en dag, alle syv har hver sin, og det er bare fantastisk. 

Ole Paus (65), Anita Skorgan (53), Magnus Grønneberg (45), Kurt Nilsen (33), Marion Ravn (28), Lene Marlin (32), og Morten Abel (49) har alle trollbundet det norske publikum i en orgie i følelser.

– Man kan ikke annet enn å blir rørt når selveste Ole Paus, på sin hese, melankolske og særegne måte gjør om fantastiske låter, til jordbær med fløte. Ole Paus har virkelig vist hvilken eminent låtskriver, musiker og hedersmann han er.

Også de andre artistene som har solgt mange millioner album til sammen, har virkelig levert hver eneste gang. Marion Ravn, Lene Marlin og Anita Skorgan har tørket tårene i hvert eneste program, og det vil garantert bli mer grining.

God musikk fra glimrende artister blandet med kloke samtaler, lek og moro gir fantastisk underholdning. TV2 har med dette et gullegg de bør ta vare på og videreutvikle uten å endre for mye på.

Marion (Raven) Ravn (som hun bruker som artist navn) framførte Morten Abels «Bullet Me,» på en slik måte at den er allerede på vei oppover på alle musikklister verdt å se innom. Denne låta med Marion vil du kunne se på VG lista Topp 20 i juni 2013. Bare å skrive det opp med det samme.

Kurt Nilsen er IDOLs ansikt utad fortsatt, og har en fjellstø karriere og alltid et smil på lur. Han har overrasket og gledet mange med sine tolkninger. Kurts meste kjente må være  «Beautiful Day» fra World IDOL-finalen som han vant elegant.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HHy9fosfTWI[/youtube]

– Magnus Grønneberg har vært frontfigur i gruppa CC Cowboys i en årrekke. Han har laget så mange låter som er velkjent for de fleste, at han kunne ha hatt et helt program for seg selv. De mest kjente er kanskje «Tigergutt» og » Nå kommer jeg og tar deg».

– Morten Abel er kanskje fortsatt mest kjent for å være dritings på Spellemannsprisen, men mannen har solgt enorme mengder plater over mange år. Velkjente «The September When «er Morten Abels baby, men de beste låtene har kommet med Abel som soloartist.

Lene Marlin har fått en ny vår etter «Hver gang vi møtes, og jobber med å skrive låter for andre artister fra sin base i London.

Anita Skorgan, trenger ingen presentasjon, men det kan vel nevnes at hun har vært med i Grand Prix, har en datter, Sara med Jahn Teigen. En artist som leverer år etter år. Anita har spesialisert seg på å synge julen inn med forskjellige konserter sammen med andre artister landet rundt.

Ole Paus mest kjente låt er utvilsomt hele Norges «Mitt Lille Land» som ble folke-eie etter 22. juli terroren. Ole Paus har vært en aktiv låt skriver og artist i en årrekke og har mye å by på. Både som artist og som menneske.

Artister med et snev av sans for andres produkt og noe snev av å bygge egen merkevare, bør selvsagt juble hemningsløst over å bli spurt. Det å få være med på dette konseptet som har blitt tatt  så meget godt i mot fra seerne fra program en i fjor, er jo en gavepakke for hver og en artists karrièrer.

Blant andre skal Kari Bremnes, Marit Larsen og «Carpe Diem» ha takket nei til denne fantastiske muligheten til å promotere seg selv i beste sende tid, sammen med de beste.

En helt uforståelig avgjørelse.

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Single har like mye sex som de i parforhold

Er du singel så har du frihet. Er du i et forhold har du en begrenset frihet til å sjekke...

Katter bør skytes, de er en fare for vår eksistens

Det mener ihvertfall eksperter som også påstår at katter dreper alt for mange andre dyr. Dette er et enormt problem...

Lukk