Sesong 3 er på vei. Nye artister, nye gode mennesker med enorm musikalsk erfaring er klar for vie mye tid, krefter, tårer og sjeleliv for at du skal kunne kunne tørke salte tårer på deres vegne. Artister av første klasse på en scene som kan sees og høres av alle. Det er magi-garanti på hvert program. 

«Hver gang vi møtes» kommer til å få deg til å gråte gode tårer på vegne av andre og fordi du blir rørt langt inn i sjelen. Rørt av at noen artister strekker seg ekstremt langt for å hylle andre artister.

Simone Eriksrud er sunnmøringen som ikke ville gjøre annet enn å lage musikk til folket. Det har hun klart på eventyrlig vis gjennom bandet sitt, D’sound. Et band det er en stund siden vi har lyttet til, kanskje ikke så rart siden det er 20 år siden bandet ble stiftet.

Hver gang vi møtes sesong 3 Foto: TV2


TV2 har skutt tidenes gullfugl med «Hver gang vi møtes», er serie som har satt mange hjerter i brann, skapt megahits på hjerteklapp. Musikk er og blir god underholdning på norsk TV. Enten artistene selv slår gjennom via konkurranse-relaterte program som IDOL, Stjernekamp eller «The Voice».

«Hver gang vi møtes» er ikke en konkurranse, men et underholdningsprogram der flere av de ypperste artistene i Norge hyller hverandre på magisk vis.

– Om du likte sesong to, bør du også få med deg sesong tre, TV2 har valgt å fortsette med dette konseptet mest fordi den eventyrlige responsen. Artister folk flest har et forhold til, åpner hjertedøren og gir av seg selv, itillegg til å ære andre artister på sin helt særegne måte som ofte tar pusten av de andre deltagerne og TV-seere over hele landet.

Alexander Rybak, Simone Eriksrud (tidligere Simone Larsen), Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes.

– Dette er artister man absolutt har sett og hørt tidligere, noen litt mindre markante enn de mest kjente. Alexander Rybakk har vunnet den internasjonale Melodi Grand Prix.

Sigvart Dagsland, gift med Karoline Krüger vært aktiv i en årrekke med totalt 25 album. Sigvart er også fadder til Märtha og Ari Behns datter,  Emma Tallulah.

Alexander Rybak, Simone Eriksrud (tidligere Simone Larsen), Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes.

– Elgen er en av de mest markante musikk-signaturene i vakre Kristiansund. En by som er mest kjent for å oppfostret Ole Gunnar Solskjær, Øyvind Leonhardsen og Frode Alnæs. Elg er som kjent en det av «Dance with a Stranger».

-Lars Lillo Stenberg er mest kjent for å ha skrevet, det meste av det man hører på radio skulle man tro. Slik er det selvsagt ikke. er særlig kjent som frontfigur og vokalist i rockegruppen «deLillos» og for sine naivistiske sangtekster og karakteristiske visetolkninger. Bandet deLillos er fortsatt et av Norges mest populære.

– Anneli Drecker er et velkjent, men ikke mer enn at hun går i fred på gata alle steder bortsett fra i Tromsø. Anneli Marian Drecker er en tysk-norsk musiker og skuespiller som har gitt ut to soloalbum. Hun var med å danne gruppen Bel Canto i Tromsø i 1986, der hun fortsatt er vokalist. Anneli er ikke mindre kjent enn at hun faktisk var en av deltagerne i «Stjernekamp» 2012.

– Samsaya er fra India, men en av få norske artister med sin egen signatur- et hjerte rundt øyet når hun står på scenen som artist. Artisten er blant de mest respekterte i bransjen med en rekke roller i TV og film. Samsaya står bak hiten «Dodge it» som er blitt brukt i den Oscar-nominerte og Golden Globe-vinnende filmen «The Wrestler» fra 2008.

Du vil bli merket for livet om du bruker litt tid på den beste underholdningen, den som gir deg en tåre i øyekroken og bevrene lepper. Musikk skapes for de som kjenner den i sjelen. «Hver gang vi møtes» sesong 3 vil bli lagt merke til av mange.

Er du forberedt?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Viser du deg naken for din partner?

Viser du deg naken for din partner? Om ikke du tør så bør du ta en lang fart og faen...

Når foreldre mister sitt barn og blir mistenkt

Når foreldre mister sitt barn og blir mistenkt. Man leser i avisene og hører på nyhetene om den lille gutten...

Lukk