Arvesølvet, norsk musikk på sitt aller beste. Fordelt på 7 av de fremste artistene vi har. De magiske låtene vi synger til daglig, blir nå presentert til ære for artisten som kom med originalen.

-Det blir flott og tårevått. Musikk på sitt beste som balsam for sjelen. Du er hugget ut i stein om du ikke blir beveget av en eller flere av låtene vi får oppleve i TV2s aller beste musikkprogram noen gang.

Ole Paus (65), Anita Skorgan (53), Morten Grønneberg (45), Kurt Nilsen (33), Marion Ravn (28), Lene Marlin (32), og Morten Abel (49) vil trollbinde det norske publikum i en orgie i følelser.

– Underholdning på høyt nivå der tårer, alvor, latter og melankolske svisker blandet med moderne pop er de vanligste innslagene.  I tillegg ispedd et herlig humør og humor fra de svært så forskjellige deltagerne i «Hver gang vi møtes».

TV-program serien som får til og med Drillo til å like musikk.

Anita Skorgan, trenger ingen presentasjon, men det kan vel nevnes at hun har vært med i Grand Prix, har en datter, Sara med Jahn Teigen. Hennes mest populære låter er nok «Casanova» fra 1977 og «Oliver» som kom i 1979.

Skorgan var for få år siden sentral i gruppen «Queen Bees» med Rita Eriksen og Marianne Antonsen. I dag kan du høre Anita i Ni timen på NRK radio blant annet.

 Morten Abel er kanskje fortsatt mest kjent for å være dritings på Spellemannsprisen, men mannen har solgt enorme mengder plater over mange år.

Velkjente «The September When «er Morten Abels baby, men de beste låtene har kommet med Abels som soloartist.

De mest kjente er kanskje «Cries Like A Baby» og «Be my Lover».

Først og fremst vil seerne legge merke til artistenes evne til å skape velkjente klassiske og muligens elskede låter på sin måte. Marion Ravn er en erfaren artist, til tross for å være yngste medlem i gjengen.

– Flotte Marion Raven (som hun bruker som artist navn) vil sannsynligvis framføre Morten Abels «Bullet Me» på VG lista Topp 20 i juni 2013. Morten Abel er en gigant i norsk musikk bransje som ikke har fått nok kredd. for sin musikk.

Marions mest kjente låt er «It’s All Coming Back To Me Now» som hun framførte sammen med selveste Meat Loaf for noen år siden.

Lene Marlin er en mystisk diamant som har solgt millioner av album. Hun har vært borte fra rampelyset i lengre perioder, men lever lykkelig med sin samboer Kåre Conradi i London for tiden.

– Da legenden Ole Paus valgte å framføre «Disguised», ei låt som Ole selvsagt  synger på norsk, får Lene til å gråte. Denne låten har en helt spesiell betydning for artisten som skrev den, noe den sterke teksten vitner om.

Lene Marlin mest kjente og beste låt er vanskelig å peke ut, men jeg havner på en av de fineste: «You Weren´t There».

– Oles mest kjente låt er utvilsomt hele Norges «Mitt Lille Land» som ble folke-eie etter 22. juli terroren. Ole Paus har vært en aktiv låt skriver og artist i en årrekke og har mye å by på. Både som artist og som menneske.

– Kurt Nilsen er IDOLs ansikt utad fortsatt, og har en fjellstø karriere og alltid et smil på lur. Han vil overraske og glede mange med sine tolkninger. Kurts meste kjente må være  «Beautiful Day» fra World IDOL-finalen som han vant elegant.

Magnus Grønneberg har vært frontfigur i gruppa CC Cowboys i en årrekke, han har laget så mange låter som er velkjent for de fleste, at han kunne ha hatt et helt program for seg selv. De mest kjente er kanskje «Tigergutt» og » Nå kommer jeg og tar deg».

– Hvor mange førsteplasser disse artistene har på diverse lister rundt om i landet er ikke godt å si. Det er liten tvil om at det er de ypperste av de beste med haugevis med spellemannspiser på sin CV som skal gi av seg selv på alle måter i denne programserien.

Blant andre skal Kari Bremnes, Marit Larsen og Carpe Diem ha takket nei til denne fantastiske muligheten til å promotere seg selv i beste sende tid, sammen med de beste.

En helt uforståelig avgjørelse.

«Hver gang vi møtes» ser du på TV2 en gang i løpet av 2013. Du vil angre om du gikk glipp av et øyeblikk.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner har sex med kvinner for sexens skyld

I vår seksuelle verden er det ikke så viktig hvem man har sex med, bare man får muligheten til å...

2013 vil bli et kanon bra år- om du er i fast jobb

Vi nordmenn er annerledes landet i Europa. Med svært liten arbeidsledighet vil de fleste nordmenn få enda mer å rutte med i...

Lukk