Du har helt sikkert hørt om programmet, der følelser først og fremst blir overskriften, men dette programmet har så mye mer å by på. Sesong 1 og 2 ble enorme suksesser for TV2.

 Nye artister, nye gode mennesker med enorm musikalsk erfaring er klar for vie mye tid, krefter, tårer og sjeleliv for at du skal kunne kunne tørke salte tårer på deres vegne. Artister av første klasse på en scene som kan sees og høres av alle. Det er magi-garanti på hvert program.

TV2 har skutt tidenes gullfugl med «Hver gang vi møtes», er serie som har satt mange hjerter i brann, skapt megahits på hjerteklapp. Musikk er og blir god underholdning på norsk TV. Enten artistene selv slår gjennom via konkurranse-relaterte program som IDOL, Stjernekamp eller «The Voice».
 
Alt ligger til rette for at også sesong 3 blir godt mottatt. Personlighetene som deltar mangler det ihvertfall ikke på. Alexander Rybak, Simone Eriksrud (tidligere Simone Larsen), Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes.

Simone Eriksrud er sunnmøringen som ikke ville gjøre annet enn å lage musikk til folket. Det har hun klart på eventyrlig vis gjennom bandet sitt, D’sound. Et band det er en stund siden vi har lyttet til, kanskje ikke så rart siden det er 20 år siden bandet ble stiftet.

Sigvart Dagsland, gift med Karoline Krüger vært aktiv i en årrekke med totalt 25 album. Sigvart er også fadder til Märtha og Ari Behns datter,  Emma Tallulah.

– Anneli Drecker er et velkjent, men ikke mer enn at hun går i fred på gata alle steder bortsett fra i Tromsø. Anneli Marian Drecker er en tysk-norsk musiker og skuespiller som har gitt ut to soloalbum. Hun var med å danne gruppen Bel Canto i Tromsø i 1986, der hun fortsatt er vokalist. Anneli er ikke mindre kjent enn at hun faktisk var en av deltagerne i «Stjernekamp» 2012.

– De gode og viktige samtalene over bordet, stemningen, vennskapet som oppstår og ikke minst de låtene som var så viktig for låtskriveren da den ble til, blir gjenskapt av andre artister. Så bra og så imponerende at den kan havne på VG-listas top 20 konsert i Oslo i sommer. Er det rart folk bare elsker denne programserien?

Hvilke låter som blir gjenfødt til å nå topplistene på ny vet vi ennå ikke, men se på de deltagerne i sesong 3 så skjønner man at det er mye å velge blant. Syv at de fremste artistene blir lørdagsunderholdning gjennom hele våren. En underholdning som garantert vil overraske deg, gjøre deg både rørt og glad.

– Samsaya er fra India, men en av få norske artister med sin egen signatur- et hjerte rundt øyet når hun står på scenen som artist. Artisten er blant de mest respekterte i bransjen med en rekke roller i TV og film. Samsaya står bak hiten «Dodge it» som er blitt brukt i den Oscar-nominerte og Golden Globe-vinnende filmen «The Wrestler» fra 2008.

– Elgen er en av de mest markante musikk-signaturene i vakre Kristiansund. En by som er mest kjent for å oppfostret Ole Gunnar Solskjær, Øyvind Leonhardsen og Frode Alnæs. Elg er som kjent en det av «Dance with a Stranger».

«Hver gang vi møtes» er et program som senker tempo nok til at man får et innblikket i menneske bar artisten. Et av vårens vakreste eventyr kan du se fra lørdag 1. mars på TV2. Det er all grunn til å glede seg. Vi kan garantere minst en hit, og den kommer til å bli spilt på VG-lista top 20 i sommer.

 

Foto: TV2

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kan Petter Northug overraske alle og ta OL-Gull?

30 km fellesstart med skibytte, Petter Northug (28) er mer en utfordrer enn favoritt, men alle vet at trønderen har...

Lille Marit Bjørgen er den største av alle- tidenes Olympier!

Marit Bjørgen (33) er ikke store dama, men for et fantastisk menneske. For en idrettskvinne. Heldigvis er hun også av...

Lukk