«Hver gang vi møtes» på TV2 var en enorm suksess i sesong en og to, så gikk det litt mindre bra med sesong tre.  Mindre bra i den forstand at det var langt færre som valgte dette som underholdning på lørdagskvelden. Det er slik TV-kanalene måler sin suksess- utelukkende på antall TV-seere. 

Sesong én gav oss blant annet topplåter som «Sommerfuggel i vinterland» framført av Vinni og andre minneverdige opplevelser. De som var med den gang var Anne Grete Preus, Øystein Dolmen, Jan Eggum, Bertine Zetlitz, Elvira Nikoalisen og Øyvind «Vinni» Sauvik. (Spilt inn på Hvaler).

Sesong to, som så langt også var den beste etter manges mening inneholdt disse artistene: Anita Skorgan, Magnus Grønneberg, Morten Abel, Lene Marlin, Marion Ravn, Kurt Nilsen og Ole Paus. Hitene kom som perler på en snor, Norges mest selgende artister på et brett. Magien var så tykk at den kunne skjæres med kniv, mye takket være legenden Ole Paus som leverte praktnummer i hvert program. 

last ned TV2 HVER GANG VI MØTESBrønbo, Rypdal, OnkeP, Nergaard, Hell, Nystrøm, Fjeld Foto: TV2.no

Seertallene er også de beste i fra sesong to- av alle de som til nå er produsert. Mer enn 800.000 så hver eneste episode, en sesong som fortsatt sitter som spikret hos mange, av flere grunner. Ikke minst de sterke låtene som hver enkelt artist leverte på vegne av hverandre.

Marion Ravn og Magnus Grønnebergs duett «Synder i Sommersol» til ære for Magnus og hans «CC Cowboys», har gått inn i pop-minneboken med gullskrift. En fremførelse som får folk til å ville se bare mer og mer. Med så mange fantastiske artister på et brett, er det vanskelig for produksjonsselskapet «Mastiff» og TV2 å nå høyere, det må bli nedtur etter en slik suksess og det ble det.

Sesong tre hadde dyktigere musikere på øverste hylle blant de etablerte i Norge, men kanskje ikke de helt store kanonene som de to foregående sesongene. Simone Eriksrud, Sigvart Dagsland, Alexander Rybak, Samsaya, Anneli Drecker, Øivind «Elg» Elgenes og Lars Lillo-Stenberg. Flere leverte til gangs, men det var ikke lenger noe nytt og spennende- itillegg måtte TV2 konkurrere med stadig større og sterkere krefter fra andre kanaler.

Man må også ta suksessen til nett TV-selskapene til grunn for sviktende seertall. HBO og Netflix tar stadig større markedsandeler av et knalltøft marked, det går åpenbart utover TV2 og andre TV-kanalers seertall. Det skremmer ikke TV2 og produksjonsselskapet «Mastiff» til å gå for en fjerde sesong.

– Sesong fire har meget gode artistnavn som vil gi av seg selv til de andre deltagerne, det er det konseptet går ut på- å hylle hverandre. En unik idé der man kombinerer god underholdning, god musikk med den gode samtale mellom mennesker som har en fellesnevner, men er allikevel svært så forskjellige i sitt motiv får å underholde på sin kunstneriske måte med musikk.

Bjarne Brøndbo, Jonas Fjed, Inger Lise Rypdal, Thom Hell, OnkelP, Silje Nergaard og Lene Nystrøm skal bo på det meget vakre stedet, Kjærnes gård utenfor Moss i flere uker fra nå. Det er nettopp her de to foregående sesongene med TV-suksessen har blitt til.

Nå er det all grunn til å tro på en skikkelig opptur mht seertallene, det er optimisme å spore. Det er utvilsomt folkekjære artister som skal levere magiske øyeblikk for hverandre, og for oss i tidenes mest populære underholdningsprogram på TV2.

Er det en programserie du skal se på TV så anbefaler vi å sette av tid til nettopp «Hver gang vi møtes». Et program som har funnet vinnerformelen for hva som faktisk er underholdende TV, spesielt for de som er glad i musikk og samtaler mellom mennesker som har en erfaring å dele med oss.

De som har sagt ja til å delta er selve kremen av norske artister med mange millioner solgte album seg i mellom, i tillegg til enormt mye erfaring så vil dette bli veldig bra.

«Hver gang vi møtes» sesong fire – er ventet å bli vist på TV2 i løpet vinteren 2015.

Har du forventninger til de syv som deltar i den nye sesongen «Hver gang vi møtes»?

 

Kilde: Mossavis.no/ TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hverdagslykke!

Hverdagslykke! Hva lykke er for deg må ikke være det for andre, men for at du skal være fornøyd med...

Hva ville du ha gjort om du ble mangemillionær?

Hva ville du ha gjort om du ble mangemillionær? Uten drømmene vil vi mennesker gå til grunne. Håpet og drømmen...

Lukk