Alle kan vel ikke ha enten «Min kamp» med Karl Ove Knausgaard eller «Fifty shades of Grey» genierklærte av E.L. James? Det er jo så mye annet spennende på bok markedet for tiden. 

De nevnte bøker har jo forskjellig stil allikevel en rød tråd som kan ligne på hverandre.

Den rå, brutal sexen i James sine bøker, og de små-pedofile settingene i Knausgaards bøker kunne vært skrevet av samme person, eller noen som var i slekt med hverandre.

 

Knausgaard skal tilsammen gi ut seks bind om sitt liv. James har akkurat fullført sin trilogi.  Den er solgt i 40 millioner eksemplarer, og rettighetene er solgt til 37 land.

– Cecilia Samartin har kommet med enda et smykke av en bok som du helt sikkert må lese om du har lest noe av de andre bøkene hennes. «Mofongo» bør du selvsagt lese. Den nye boken hennes heter «Dõna Maria».

Norges største forfatter, selveste Ingvar Ambjørnsen har også kommet med et nytt verk. «Natten drømmer om dagen» er nok en bok de aller fleste ønsker å lese i løpet av høsten.

Er det heller krim du ønsker å lese så har den unge Fredrikstad forfatteren Jan-Erik Fjell kommet med en ny bok det stilles enorme forventninger til. Den er kalt «Skyggerom».

– Uansett hva du leser så sørg for å ha nye bøker tilgjengelig. Å lese en bok er for mange en avhengig reise man må ta før man legger seg og sover hver eneste kveld. Jeg kjenner noen som må stå opp om natten for å fortsette å lese.

Forutsetningen må være å ha en god bok tilgjengelig.

Litt flaut å innrømme det, men jeg har ikke rukket å lese ferdig «Jeg er Zlatan» av  Ibrahimovic personlig. Så den har jeg på mitt nattbord fortsatt.

Hva ligger ved din seng?

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
«Sam Bacile» har lagt ut en video på YouTube som setter midtøsten i brann

Mange har blir drept, og fler vil det garantert bli. Midtøsten står på randen av en stor-krig om ikke de...

Snart høstferie- Da bør du reise til fjells, her er gode grunner for det!

Sommeren er over og det er lenge til neste røde dager på kalenderen, men fortvil ikke. Du har gode grunner...

Lukk