Sommeren 2013 står for døren og du kan selv velge hvordan den blir, ihvertfall til en viss grad. Du kan bestemme deg allerede nå for at den skal bli topp, så faller du og brekker benet fra kneet og opp- det var den sommeren liksom!

Din mentale innstilling til hvordan din sommer skal bli er faktisk avgjørende hvordan du får det.

Går du til en hver oppgave med tanker om at dette klarer jeg ikke, så det er bare å gi opp- så blir også en potensiell flott sommer en bøyg eller byrde. Om du derimot bestemmer deg, i god tid. At neste oppgave, som for deg fortoner seg som et helvete- så kan du klare det. Om det så er å gå over gulvet og inn i et annet rom. Det er det du og din vilje og sjel som bestemmer.

I løpet av et langt liv kan mange oppleve å få negative tanker, nedstemthet og bli deprimert av ulike grunner. Det kan skyldes mange forskjellige årsaker som du selv ikke alltid kan kontrollere. Løsningen derimot, den kan være nærmere enn du tror.

Ifølge de som har greie på psykiske lidelser så ligger det mye engstelse i det å ikke strekke til.

Den mentale aktiviteten til et menneske med psykiske vansker, som angst eller alvorlig depresjon, kjennetegnes av en strøm av ubehagelige tanker og forestillings-bilder om fortid, nåtid og fremtid. De negative antakelsene virker troverdige, og de kan være basert på høyst virkelige hendelser, men er ofte overdrevne eller direkte ugyldige.

Om du ønsker det, så kan du faktisk med en viss teknisk kunnskap klare å tenke deg til å bli frisk, til å få et godt liv og en en fantastisk sommer. Din sommer- der du skal «rule» verden.

Det sitter mellom ørene, og du kan klare det meste alene.

– Alle mennesker kommer en eller annen gang ut for svært vanskelige utfordringer som kan være uutholdelige for noen og enhver. Da er din psykiske styrke den beste medisin, og en stor hjelp til dine nærmeste som også trenger trøst og kjærlighet. Du kan være din egen bauta i ditt liv, ved å bruke dine egne verktøy. Dine egne tanker og dine innstillinger til å løse problemer i stedet for å sette de i stabler.

Det handler først og fremst om positive tanker. Tanker som bygger deg opp- som gir deg styrke, som forteller ditt indre at du er bra nok, du er fantastisk- du er faktisk helt perfekt!

Si dette til deg selv- OG TRO PÅ DET!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Therese Johaug gjør det du bør gjøre…

Bruker Vest! Hun er ikke alene om å fronte Redningstjenestens "Bruk Vest 2013" kampanje. Verdens beste skiløper har fått besøk...

Vårkåt? Tiden er inne!

Vårkåt? Tiden er inne! Å være ung og ofte kåt kan være et problem for både jenter og gutter, kvinner...

Lukk