Det er vår og det skulle være grunn til å være glad og fornøyd. Men mangle sliter i hverdagen. Derfor har Aftenposten.no i dag en glad-sag der DU kan få gi gode råd, og fortelle hva du setter høyt som verdier i ditt liv.

Jeg blir glad for å høre fra deg-

Her er et lite utdrag av hva folk i Norge setter høyt på sin egen «verdi-liste»-

6. Det første kysset med de få kjærestene jeg har hatt? Eller: Når kjæresten ser på deg akkurat på samme måten som hun gjorde da dere ble forelsket.

7. De minuttene jeg småløper for å møte en venn på bar og jeg bobler over av alt jeg må huske å si. (F.eks: Jeg har klart å begynne og avslutte en bok!)

8. Å sette seg i en stille vogn på et tog som skal ta deg langt av gårde og kjenne hodet hvile og søvnen nærme seg.

9. Å være morsom foran flere, og språket flyter som jazz-improvisasjon, jeg griper tak i ord og spinner videre og blir bare morsommere og alle ler og tenker at jeg er et utrolig artig menneske (som er god på bunn.)

Foto: Nyttig.net

Jeg er hobby-skribent, blogger og livs nyter. For meg er familie viktig. At barn har det bra, og at WOLVES holder seg i Premier League.

Andre blir lykkelig av andre ting, som å kunne reise store deler av livet, andre er kun på hytta i enhver anledning. Jeg mener det er opp til hver enkelt person å gjøre deg selv og andre lykkelig.

Du kommer faktisk langt med å bare være snill, for det dekker så mye…

 

 

Vargas

 

Kilde

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4120642.ece

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ståle Solbakken – en pengegrisk trener?

  Ståle Solbakken er sterkt linket til tyske Køln. Til tross for å være i kontrakt med landslaget og NFF.Er...

Til Konfirmanten

Kjære Marthe Foto: vargas12.com   Da er den store dagen endelig kommet. Din konfirmasjonsdag. Den har du ventet på veldig...

Lukk