Skikkelig afro, digert hår med en million krøller? Eller helt skinhead? Frisyre kan være så mangt. Med eller uten farve, med eller uten fall? Langt og bølgete eller kort og stritt eller piggsveis som det også kalles!

Jeg skulle ønske jeg hadde baller nok til å ta en skikkelig shavings, tatt hele stasen men det har jeg ikke tørt, foreløpig. Det er jo ikke noe problem, for hår vokser jo ut igjen. Ja det er jo riktig det, men er man ikke fornøyd, og ser ut som en gal «blitzer» så er jo caps eller parykk det eneste alternativet, og det er ikke noe å hige etter, sier nå jeg.

En frisørtime koster fra 150 på drop in, til flere tusen kroner for vask, føn og noen striper, makan! Mulig det er verd pengene med jeg mener det er alt for dyrt hos de fleste frisører, men så har jo ikke jeg peil heller da, og er mann i tillegg!

Skulle jeg valgt å bruke så mye penger på hår så skulle jeg jaggu ville blitt fornøyd også. Rastafletter! sånne lange, med perler he he! Da hadde jeg i hverfall fått valuta for pengene, men det ville jo blitt en parykk i så fall, og det skal være enda dyrere.

Jeg kjenner en tenåring, som ville klippe seg som Rhianna, men fikk ikke lov av frisøren fordi hun hadde for mye fall i håret så det uansett ikke vil bli likt som henne, og ble da sterkt fra rådet å prøve. Sånn kan det gå, og det er tøft å takle om man er fjortis asså.

Frisyrer kan være så mangt -men er man fornøyd så skal man ha den frisyren man har, man vet ikke hvordan man blir etter et besøk i frisørstolen. Men tar du sjansen og det ikke blir som forventet så vokser det ut igjen!

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
brev fra indrebane

Hva gjør oss mørke og dystre til sinns? Hva er det som gjør at vi tenker negativt og ser negativt på...

Hadde de sex i gamle dager?

For hundre år siden da Roald Amundsen kom hjem fra Sydpolen  med skuta " Fram" i 1909, var det jenter som...

Lukk