150 millioner jenter og 73 millioner gutter i verden har opplevd seksuelle overgrep. – En stor del av disse overgrepene skjer på eller på vei til skolen. Dette fører til at millioner av barn, særlig jenter, hindres i å få utdanning, sier Helen Bjørnøy i Plan Norge.

Se på tallene en gang til.

73.000.000 gutter og 150.000.000 jenter!! Opplever å bli misbrukt verden over. Dessverre er det få som gjør noe med dette. Organisasjonen «Anar Foundation» velger å gjøre det på sin måte. En klok og finurlig måte. Som vist på videoen viser en reklameplakat et telefon nr til den som blir misbrukt, men kun til barn som ikke er høyere enn en 10 åring.

Voksne ser et annet bilde- bildet av et barn og kun det.

– Barna som er lavere enn en voksen ser bildet av en gutt med blåmerker og sår i ansiktet- for å vise at den som blir misbrukt ikke er alene, det er andre som opplever det samme. Og at det er gode, snille og omsorgsfulle voksne som er der for å hjelpe. Man må bare tørre å ringe det tlf nummer som står i annonsen.

Hovedårsaken til reklamen er selvsagt å kunne hjelpe barn som bli slått, mishandlet og seksuelt misbrukt verden over. Ofte er det dessverre omsorgspersoner som står for vilden og misbruket- da er det ikke så lett å få sagt i fra- om også overgriperen selv ser annonsen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6zoCDyQSH0o[/youtube]

– Du har kanskje liten tro på at det skjer misbruk i ditt nabolag- sjansen er dessverre stor for at det skjer nettopp der du bor også. Norge er ikke noe bedre enn andre land når det kommer til misbruk og vold av barn. Vis at du bryr deg vet å ta kontakt med barnevernet eller politi om du har mistanker om at barn eller unge blir utsatt for omsorgssvikt av noen art.

Du har plikt til å bry deg.

 I Norge finnes dessverre ikke Fundation Anar, men ringer du barn og unges hjelpetelefon på 116111 så vil du helt sikkert få den hjelpen du trenger. Ikke nøl med å ringe.

Stine Sofies Stiftelse kan gå god for at det er mennesker som hjelper barn og unge i nød, på dette nummer.

 

Du som bruker tiden på å ødelegge barns framtid- du burde heller oppsøke hjelp, eller ta noen på dine egen alder og størrelse!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Solbakkens erstatter også sparket i Wolves

Ståle Solbakken (45) fikk ca 6 måneder, Dean Saunders som tok over etter nordmannen fikk 5 mnd. Nå er klubben...

Hun du forelsket deg i- kan bli til din største fiende…

Du husker henne så godt. Hun som gav deg hjertebank, og bare noen sa navnet hennes ble du våt. I...

Lukk