Et pent smil forsvinner litt om tennene er ustelte og missfargede. Jeg mener det er helt avgjørende at en kvinne har helst så hvite tenne som mulig, og i hvertfall rene! Aavgjørende i den forstand at hun er vakker, og en potensiell date. Mange ser på hender, føtter, rumper og pupper. Jeg ser først på tenner! Og smil!

Vel, jeg ser jo på rumper og pupper jeg og, jeg er da mann! Men jeg mener tennene er viktigst, fordi tenner er så synlige. Det er vel neste det førstee du ser hos en annen person. Og ser det ut som en nedbrent landsby inne i munnen så er ikke det mye delikat. Jeg trenger ingen date heller, fordi jeg har en kjæreste med den perleraden. Så jeg er svært fornøyd jeg. Og jeg har ikke så verst med tenner selv heller! I hverfall i litt dårlig lys og fra langt hold, og de er jo mine egene, foreløpig…

Poenget er, destod hvitere tenner og penere smil jo større er skjønnhetsgraden, hvis det er et ord som heter det- etter min mening. Det andre kommer i andre rekke.

Hva mener du om det? Passer du på tennene dine, og har du hvite tenner som du har fått komplimenter for?

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norske ungdommer dropper kondomet

En undersøkelse gjort av RFSU, viser at 72 % av ungdommer fra 15 til 20 år dropper kondomet og praktiserer...

Skriver man om Sex så

vips, så er man på 1. plass på listen over de mest voksende bloggene på Wordpress.com plattformen. Kanskje et tankekors,...

Lukk