Og var det noen suksess?

/2011/04/bor-den-seksuelle-lavalder-vaere-13-ar/

Jeg mener bestemt at det er feil for ungdom på 13 år å ha sex fordi da er man fortsatt barn, og barn bør gjøre mye annet før man er klar for å debutere seksuelt-

Jeg vet at det skjer. Men er man moden nok mentalt og fysisk?

Min mening er at kondomer ikke hører hjemme på ungdomskolen, i form av kondom automater- som det diskuteres skal settes ut på skoler i Norge. Jeg mener det er feil fordi det er med på å øke sexpresset (som er stort nok fra før) på for unge mennesker som skal bli trygge på seg selv før de i har sex.

Foto: Dagbladet.no

Man er nysgjerrig og ønsker å utforske allerede som 12 åring og mange begynner så smått og kjenne etter på kroppen sin og at det er godt å ta på seg selv, men det er langt fram til å debutere.

Min oppfordring går til foreldre av ungdommer om å snakke om sex hjemme, la de forstå konsekvensene, og gi de tillit. Frihet under ansvar, og klare grenser er noe de unge selv ønsker, fordi da viser foreldrene at de bryr seg.

Det er viktig at barn får være barn, og vent med å debutere til du er 16 år .

Har du en mening om det og vil fortelle om din debut, så hører jeg gjerne fra deg.

http://www.ung.no/sexogsamliv/

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Emilie VOE Nereng sitter på en gullgruve

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k8pkJIX9RsM[/youtube] VOE, eller Emilie Nereng som hun egentlig heter er Norges mest besøkte blogger. Hun blogger ikke nå, men hadde...

Bør den seksuelle lavalder være 13 år?

Jeg mener at de som foreslår kondomer på ungdomskolen er helt feil. Det er ikke en god grunn for at...

Lukk