Vil du ha din sex-partner liten eller stor, tykk, frodig eller tynn? Stemmer det at størrelsen på penis ikke har noen betydning, eller er den ultimate drømmen på 23 cm?

– Om man er singel eller i et forhold, fantasien setter alltid i sving for de fleste når man finner det rette humøret og den rette formen. Lysten er så forskjellig. Noen elsker å elske tidlig om morgenen. Andre bare «må ha seg» før man sovner. mens noen synes det bør planlegges ned til minste detalj, med levende lys osv.

Mange menn ser på kvinner som et sex-objekt. Slik er de fleste menn skrudd sammen. De skal jakte på bytte, legge det ned for så å føre sine gener videre. Hadde ikke menn hatt disse driftene, men heller ville bare gått på pub med gutta å så på fotball, ville det før eller siden bli tomt på fødestuene rundt om i verden.

Man må som kjent være to.

Heldigvis har de fleste menn driftene i orden og vel så det, noen blir så yre og kåte når våren kommer at de får litt problemer med å sitte rolig bare de får øye på en damesykkel.

Også kvinner har drifter, og det er ikke fritt for at kvinnenes fantasier på mange måter overgår mennenes.

Foto: Sodahead.com

Mange kvinners våte drøm er også å få oppleve fler menn på en gang, for de aller fleste blir det med drømmen. At menn tenner på menn har med legning å gjøre, men noen menn er også fri seksuelle. De har sex med begge kjønn, gjerne samtidig der kjønnet er uvesentlig. De treffer likesinnede i swingers-klubber og sex-klubber rundt om i landet.

Modne kvinner i rett alder, med voksne barn og et ekteskap som eksisterer bare av gammel vane, har funnet sitt paradis blant langt yngre menn i den afrikanske delen av verden. Om det skyldes bare en våt drøm og svære neger pikker, eller om det er higen etter å endelig bli begjært på en annen måte i en annen kultur er det bare de modne kvinnene selv som kan svare på.

Mange menn synes at kvinner skal ha timeglassfigur, noen kvinner liker menn med six-pack og velplasserte store muskler ellers på kroppen. Om man tar en titt i referansene hos kvinner som søker etter partner, så vil svært mange ha en mann som er høyere enn seg selv, eller minst 1.80 helst 1.90 høy.

Menn liker kvinner med kraftige lår, store pupper og en frodig rumpe. Andre menn liker den andre motsetningen  kvinner som ligner mest på Noomi Rapace. Liten, tander med små pupper. Andre igjen ønsker seg heller de kvinnene som er midt i mellom. Smaken er som kjent delt.

Uansett hvilken favoritt sex-partner man har, kan man oppleve flere partnere gjennom et liv, og det er ikke sikkert at det er som man tror, kanskje vil man oppdage andre drifter man ikke trodde kunne finnes.

Det er det opp til deg selv å finne ut av. Kanskje tiltrekkes du heller av samme kjønn etterhvert som du får mer erfaring i livet?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Her de IDOL-finalistene 2013!

Årets 10 finalister har sunget seg gjennom det trange nåløyet og skal sloss om seieren i den knalltøffe konkurransen i...

VM-Dronningen Marit Bjørgen- for ei dame! 4 Gull!

Marit Bjørgen (32) tok sitt 4. VM gull i Val di Femme. Hun er den ubestridte Dronningen i et fantastisk...

Lukk