Jeg vet det er svært mange jenter som blir tiltrukket av den barske typen med skinnjakke og tatoveringer, tre dagers kjekk og to arr for mye- Og helst kjører Harley- En virkelig bad guy, og er han litt små kriminell så er det enda bedre.

-Mulig det er knyttet til spenningen rundt personen som er alt annet enn A4, og hva han er i stand til å finne på, og det barske og litt tøffe miljø han vanker i, som tiltrekker alle slags kvinner. Noen liker heller nerden, noen liker den høye mørke i dress og stresskoffert. Men mitt inntrykk er at fleste damer vil ha denne typen som er litt på kant med loven.

Det er sammen med han det skjer på en måte. Er det sånn damer?

Foto: flickr.com

-Jeg kjenner mange forskjellig typer menn og kvinner selvsagt. Men av de tøffeste jeg kjenner så er det flere av disse som velger å være singel- nettopp fordi de ikke vil binde seg til en spesiell dame, men leve livet og velge seg et ligg for helga, og helst et nytt helgen etter-

Og tro meg, damene er mer enn villige til det meste.

Dem om det- jeg er inderlig forelsket og har funnet min klippe i livet, så dette er ikke noe for meg. Jeg er bare nysgjerrig- på hva som driver damene til å ville ha villmannen i stedet for den litt mere normale utgaven…

Å spille i rockeband tiltrekker også mange damer. Det er ikke få damer som er så i herdig i sin iver etter en vokalist med litt over gjennomsnittlig  permanent- at trusene går vegg i mellom før konserten er halvveis…

-Det er en type mann som kanskje overgår alle de foregående. Brannmenn! De tøffeste av de tøffe. http://www.idawulff.com/ har blant annet selv sagt at hun bare elsker brannmenn. Men det jeg lurer på da. Er det menn i uniform som er så fantastisk? Eller er det spesielt brannmannen som er så digg? Etter 11. september 2001 så har brannmann på en helt spesiell måte blitt et yrke med usannsynlig høy popularitet. Og jeg vet at kvinner blir svette både her og der når de ser en brannmann og aller helst i uniform slik jeg har forstått dette-

Også jeg da som ville bli bonde- Kjeledressen til felleskjøpet ville ikke dratt annet enn  digre budeier i hus. Jaja hvorfor ikke…

Vargas


Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
AP går for Hijab i skolen

-Jeg mener nordmenn enten de liker det eller ikke, for de aller fleste synes nok det er litt merkelig- MÅ...

Sliter du på jobben?

Det kan være den ufordragelige sjefen din, som ikke skjønner dine behov og problemer. Men det kan faktisk også være...

Lukk