Svært mange nordmenn har en jobb å gå til, heldigvis. Arbeidsledigheten i Norge er kun på 3% Det laveste i Europa. Våre hus og leiligheter koster mye penger, penger vi ikke har, men som vi har lånt i banken for å kunne få den boligen vi ønsker. For å kunne betale må vi ha en inntekt. Derfor jobber du.

Mulig du har kolleger og arbeidsledere som går på jobb for å skape noe, for å føle at de gjør noe fornuftig med livene sine, og for å være endel av et fellesskap. Alt dette er gode og kloke argumenter for å stå opp grytidlig hver eneste virkedag året gjennom, får å gå på jobb.

Faktum er at mer enn halvparten kunne mer enn gjerne gjort noe helt annet enn å gå på jobb hver eneste dag. Vi mennesker er «vane-dyr» og kommer fort inn i et mønster der livet består av jobb, middag, trening og felles hygge med barna før den dagen er omme. Hva slags liv er egentlig det?

Har du tenkt over dine muligheter i livet?

At du og din partner har en bolig verdt to, tre, eller kanskje fire millioner kroner gir dere et flott sted å bo, men absolutt ingen frihet. Du skal jo på jobb dagen etter og må holde deg hjemme eller ikke så alt for langt hjemmefra.

– Om du ikke hadde gjeld, eller utgifter, hadde du strengt tatt ikke måtte jobbe heller. I mange land noen timers flyreise fra Norge, lever man fra dag til dag fra hånd til munn. Ikke noe luksus-liv, men de har friheten. Du setter deg i din flotte bil og kjører til jobb hver eneste dag og føler deg kanskje både vellykket og suksessrik. Faktum er at du er minst like dum som alle oss andre.

Vi er satt i bås av samfunnet, du skal ikke skille deg ut, men gå på jobb hver dag, og ikke ha noe krumspring som kan gjøre at du blir lagt merke til. Samfunnet er basert på at du skal ha så mye gjeld at du må jobbe for å forsvare den, og betale alle lån i tide. Helst bør du ta opp et nytt lån for å holde AS Norge i gang.

Uten din lønn og ditt forbruk stopper Norge. Derfor jobber du.

Er det egentlig verdt det?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Grillmat er populært- gassgrill eller kulegrill?-

Nå er det høysesong for å grille all mulig mat utendørs. Noen velger konsekvent engangsgrill, andre sverger til kule, mens...

The Lone Ranger- Den beste siden Danser med Ulver?

Disney er blant de beste til lage seervennlig action, og de står som kjent bak "Pirates of the Caribbean" filmene...

Lukk