Hvorfor har du ikke kjæreste du som er så vakker? Å være alene er en ting. Fint om det er det man vil. Noen velger å leve livet alene, eller bare med en partner, men uten barn.

Noen velger å leve med minst en gubbe og en hel skokk med unger. Livet er så kort at det er smart å gjøre kloke valg i livet så tidlig som mulig.

Allikevel så kan livet få en vri eller endring du ikke er helt forberedt på. Du ble hodestups forelsket i verdens vakreste jente. Dere ble sammen da du ikke trodde det var noen der ute i den store vide verden for deg, men det var det altså.

Forelskelsen er livets beste rus. Du kan ikke få nok, og du svever på en sky den lille perioden det varer. For det varer dessverre ikke lenge. Forholdet kan vare, men den følelsen av å være forelsket forsvinner sakte, men sikkert og går over i kjærlighet i stedet. Om det varer så lenge.

Hvorfor har du ikke kjæreste du som er så vakker?
Foto: Copyright Morten Pettersen

– Når du er i ungdomskole- alder begynner hormonene dine å herje vilt med deg. Du kommer i puberteten, du får kviser, du får pupper og hår på tissen og under armene. Guttene kommer i stemmeskiftet og jentene får mensen. Livet er stort sett et helvete. Du har mest lyst til å sove hele tiden.

Hvorfor har du ikke kjæreste du som er så vakker?

Du er i dårlig humør, foreldrene dine forstår deg ikke, vennene dine er duster hele gjengen fordi de ikke ønsker å gjøre nøyaktig som du vil, og du er blakk hele tiden.

Du er i denne perioden kanskje i den viktigste delen av ditt liv. Ikke så lett å forklare, men alle dine valg får fra nå av og livet ut- rimelig store konsekvenser for hvordan livet ditt vil bli.

– Når den første og verste perioden har lagt seg, og du klarer å begynne å få fokus, og sette ting i et bredere perspektiv så går det stadig bedre med deg. Vennene er kule, ihvertfall de nærmeste, foreldrene faktisk ikke så verst, og du har litt mer å rutte med enn du faktisk trodde.

I denne vanskelige perioden er det godt å ha en kjæreste å støtte seg til.

Livet er kort, og for hver dag som går, så kan du gjøre ditt for at livet ditt blir bra. Ingen andre enn deg selv. Du bestemmer, og du må ta de riktige valgene.

Ta aldri partneren din for gitt. Du må være villig til å jobbe for at forholdet skal vare ellers vil det bare dø ut.

Du ønsker å ha andre rundt deg i mesteparten av livets faser. Du vil ha kjæreste, du vil ha barn og du vil aller minst være ensom.

For mange er det å være singel synonymt med å være ensom. Er man ung og usikker er det langt verre å være alene enn å ha en kjæreste å snakke med om sine tanker.

For å kunne være sammen med et annet menneske over lang tid,  er det noen punkter det kan være smart å huske på.

* Du eier ikke kjæresten din, gi hverandre frihet.

* God kommunikasjon er viktig, lytt mer enn du snakker.

* Vær alltid ærlig, så hva du vil og hvordan du vil ha ting.

* Vær en venn. Din kjæreste bør være en av dine beste venner i tykt og tynt.

* Gi etter i en diskusjon som utarter seg til en krangel. Ikke vær for sta, si du har faktisk rett av og til.

* Snakk om økonomi. Dårlig økonomi er ofte roten til problemer i forholdet.

* Vis respekt for hverandre. Bytt på å bestemme viktige avgjørelser, gå med på kompromiss om nødvendig.

* Ha nok sex. Man må gi for å få. Ingen forhold fungerer uten god kjemi i sengen. Gjør nye ting. Kle dere ut, ha sex i det fri.

* Del på matlaging, hus og kles vask. Han vasker bilen om hun vasker gulvene eller omvendt.

* Gjør ting sammen. Etter ungene er i seng, lag noe godt sammen. Har dere ikke barn, kan dere elske på kjøkkenbordet.

* Ingen forhold varer om ikke det er kjærlighet i bunnen. Det er viktig å kjenne at den er der, og snakk sammen om da dere møttes, det kan alene være med på å sprite opp forholdet

Du kan få den kjæresten du vil, om du bare går inn for det. Synes du en jente i klassen din er det vakreste i verden og du vil bare ha henne, og ingen andre så er det helt opp til deg. Gjør deg flid med å sjekke henne opp. Ikke vær for ivrig, men gi komplimenter, og vær hyggelig.

Jenter elsker tre ting. Gaver, komplimenter og sjokolade. I nevnte rekkefølge.

Spør hennes beste venninne om hva hun liker og ikke liker med gutter. Spør hva hennes favoritt merke er mht klær, få tips og gi et hint om du er litt mer enn bare interessert. Go for it!

Tør du ikke satse, har du ikke noe å vinne.

Å være vakker kan være så mangt. De aller fleste er enige om at Rihanna er vakker. Det samme gjelder nok også for Brad Pitt, og Justin Bieber. Bare husk at utseendet ikke betyr alt.

Du bør uansett senke nivå og ønskene noe om du ikke skal gå gjennom livet å være alene og ensom. Er du ikke fullt så kresen så er det stor sjanse for at du har kjæreste før jul, og det er den beste julegaven du kan få.

Du som er så vakker, fortjener en kjæreste.

Det er best å være to.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Maria Mohn: Jeg lever ut drømmen i IDOL

  Maria Mohn Foto: TV2.no   Jeg var så heldig å få møte vakre Maria Mohn i god tid før del- finalene...

ALFA er konk- Magasinets førsteutgave gav overskrifter

  "KRIG er bedre enn SEX" var første og største sak i mannebladet ALFA. - "Det å være i kamp...

Lukk