Hvorfor kan menn våkne om morgenen med erigert penis? Det er jo natt og da skal kroppen hvile.  Kroppen er jo et merkelig instrument og det er ikke alt som er like lett og forstå. Hva forårsaker et nys eksempelvis? Eller hikke? Leger vet det meste om kropp, men ikke alt er almenkunnskap.

«Morrabrød» er også merkelige greier …

Noen vil nok si at ingenting er mer mandig enn en diger erigert penis, stiv og klar. Men er det ikke til sjenanse for menn som våkner og må på do da den står rett opp og er stiv?

Menn har våte drømmer og fantasier som gjør at penis fylles med blod og reiser seg, og drømmene er ofte sterkest når det nærmer seg morgenen da man er i den dypeste søvn-

Er man i tillegg et utpreget A- menneske så kan «morrabrødet» gjøre nytte for seg også, men det er nok for spesielt interesserte å bedrive morgen aktiviteter så tidlig, men er man kåt og klar er det selvsagt perfekt.

Ingenting er som et nummer om morgenen vil noen si.

– I følge lommelegen så er det veldig vanlig og i tillegg et tegn på at man er frisk hvis man våkner med erigert penis. Det blir ofte stilt det spørsmålet om det kommer noen med potensproblemer. Har man erigert penis om morgenen, så er man ofte frisk, og det er andre årsaker til at ikke alt er som det skal når penis skal brukes.

– Det er selvsagt forbundet med tabu å snakke om tissen, kuken, lemmet, brødet, løken og alle de andre kallenavnet penis har.

Men det er like fult vel så viktig for mannen å være på godfot med et av det viktigste instrumentet på kroppen. Og som jeg har sagt før, er ikke alt ok mellom ørene så stemmer det ikke med resten. Sliter man psykisk, er nedfor, deprimert eller har det ikke bra av andre grunner, så får man det garantert ikke til seksuelt heller.

Vær stolt av den penis du har, stor eller liten, bred eller smal. Om den virker som den skal kan du gå en deilig vår i møte.

Og våkner du med DEN raper´n så er du frisk som en fisk-

Opplever du det som positivt at den står om morgenen?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kjeftsmella Navarsete

  Er det menneskelig å hisse seg kraftig opp, og vise følelser og engasjement? Eller er det amatørmessing av en høytlønnet minister...

Gold-digger? Går du over lik for å få det du vil?

  Er du en gold-digger? En som gjør alt som er mulig for å skaffe seg rikdom suksess, det siste...

Lukk