Hvorfor ligger det bilder av deg på deiligst.no? Du som legger ut bilder av deg selv på Deiligst.no og andre nettsider, er det bare for å vise seg fram, er det for å få kommentarer, eller fordi du er stolt av deg selv? Foreldrene dine vet sannsynligvis ikke om det. 

Hvorfor ligger det bilder av deg på deiligst.no?

Foto: Flickr/ SweetJenny89

 – Via nettsteder som er linket opp mot et forum, eller kontaksider som en mal som du kjenner fra Facebook, kan unge og voksne i alle aldre legge ut dristige, sexy og halvnakne bilder av seg selv i forskjellig positur.

Har du tenkt over konsekvensene?

– Hva forteller det din kommende arbeidsgiver om deg, at du ligger i bare pupper og med rumpa i været på f.eks Deiligst.no? Du må jo få bestemme selv, og dette er ikke noe moralpreken, bare et spørsmål om hvorfor du gjør det.

– Som foreldre til ungdom som legger ut nakenbilder av deg selv på nettet, så er det et par ting der er fristende å spørre om. Er det ok, at din sønn eller datter- på 13 eller 16 år legger ut provoserende egenproduserte foto, og vet dere om det?

For mange er det spennende å se hvilke tilbakemeldinger man kan få på sine egne personlige bilder, det er lett å forstå. Positive kommentarer er alltid hyggelig.

Hvorfor ligger det bilder av deg på deiligst.no?

Dessverre så er det noen som velger å utnytte slike bilder som i verste fall kan komme på trykk i blader og magasiner uten din viten og vilje.

– Bildedelingsprogrammer som Snapchat og Instagram og kommunikasjonstjenester som Skype gjør det svært enkelt å dele bilder og videoer med andre. I økende grad deles lettkledde bilder, og ofte også med mottakere man ikke kjenner.

Er du riktig uheldig, kan du få et pengekrav som du ikke klarer å betale fordi summen er skyhøy, hva gjør du da, går til mamma og pappa?

Tenk over hvilke bilder du legger ut på Deiligst.no og alle andre sider på Internett, det kan få enorme følger for deg både på kort og lang sikt.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Følelser er vanskelig å vise for andre

Hvorfor har mange problemer med å vise følelser, det er en viktig del av oss fra vi er født. Et...

Kvinner snakker, menn lytter, noen ganger…

Kvinner snakker, menn lytter, noen ganger. Relasjoner mellom mann og kvinne, siden tidenes morgen har vi vært der for hverandre,...

Lukk