Ok at de fleste orgasmer varer i noen få sekunder til kanskje et halvt minutt, men det er allikevel et lite glimt av komplett lykke for de fleste. Dessverre er det fortsatt noen som ikke lykkes. 

Ved å vite hva du trenger får oppnå klimaks, så kan du ved enkle investeringer og kloke grep få et nytt og bedre sex-liv. En klisjé du har hørt før, det har neppe vært mer korrekt enn nå uansett floskler du har lest om tidligere.

– Sex-leketøy har eksistert i tusenvis av år. Og Å kjøpe sex-leketøy kan være det beste for deg og din partner. Det piffer opp sexlivet ditt, legger til variasjon, og bringer fantasier til liv. Men mest av alt er sexleketøy morsomme. Enten alene eller med en partner, uansett gir deg dere en pirrende berikelse.

Og best av alt, produktene har aldri vært bedre!

– Som du sikkert vet, så er det mye å velge blant i forskjellige nettbutikker som selger sex-relaterte produkter. Selv har jeg hatt stor nytte av de produktene jeg selv bestiller hos Erotikknett.no. Der vet jeg at jeg får de beste produktene, til beste kvalitet og til riktig pris. Jeg kan ikke annet enn å anbefale den siden på det sterkeste.

til blogg 004

Aneros Butt-plug Foto: vargas12.com

– Aneros sin bestselger Helix er kommet i ny versjon. Denne utgaven består av en blanding av hardplast og silikon. Pluggen har en kjerne av plast og et overtrekk av silikon, den perfekte kombinasjonen for en plugg som både skal være funksjonell og behagelig å bruke.

Helix syn er ganske enkelt en forkortelse for helix synergy. For menn med stor nok selvtillit til å prøve stimuli av prostata, kan man ifølge produsenten oppnå klimaks uten bruk av hender. Kan du la være å prøve?

Et produkt for begge.

til blogg 002

Magic Massager 2-0 Foto: vargas12.com

En heftig oppladbar vibrator, denne er også kjent under navnet orgasmemaskinen. Det er med god grunn. Dette produktet ble forøvrig vist på NRK3 i serien «Trekant», der den fikk strålende omtale. Fordelen med den store vibratoren er at den er oppladbar, og du trenger ikke være avhengig av strøm for å bruke den.

Passer i båten, på hytta, i fjellet og på stranda. Bruk fantasien, sammen med Magic Massager og du vil oppnå nye fantastiske orgasmer på et øyeblikk.

– Mange tror kanskje at alt som har med sex-leketøy å gjøre er forbeholdt kvinner. Det er veldig feil. Faktisk så har salget for sex-artikler forbeholdt menn, eksplodert de 4-5 siste årene. Menn har også blitt langt mer bevisste på hva de ønsker og hva som kan hjelpe dem til et rikere og bedre sex-liv.

– Gjør deg selv og din vinterbleke kropp en stor tjeneste, invester i gode produkter som du kan ha gled av alene, eller sammen med din partner. Det vil dere ha stor glede av lenge. Nå når våren kommer vil driften komme av seg selv, det vil dere også…

 

 

Vargas

I samarbeid med  Erotikknett.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Menn er kvinner på et tidlig stadie i mors liv

Forskere har funnet ut at spedbarn, født som gutter- er jenter på et tidlig stadie som foster. I de 4-5 første ukene...

Manchester United tok sin 20. tittel 12 runder før slutt

Manchester City dummet seg ut mot lille Southampton med å tape 3-1, og forærte med det Sir Alex Ferguson sin...

Lukk