Men det er IKKE vanlig i Norge. Og sånne ting gjør meg rasende. Man kutter ikke hodet av hunder. Hunder er kjæledyr og menneskets beste venn. De skal ikke kuttes hode av- og spises!

Disse menneskene som har gjort dette, burde sakte sakte fått ballestellet dradd av cm for cm til det er borte. For jeg er 100% sikker på at svinet som har gjort dette- står og tisser!

«I Kina spiser de hund» er faktisk en glimrende film, men som ikke har noe med tittelen å gjøre = http://www.imdb.com/title/tt0180748/

-Men Sandnes settes med dette på kartet som byen som mishandler hunder. Her må politi og ordfører i byen virkelig legge seg i selen og finne mishandleren(e) og det litt brennkvikt. Folkflest vil ha hunden sin i fred, og om disse idiotene har hatt hunden i sitt eie så må de dømmes for aldri mer å få ha noen som helst kjæledyr.

Det finnes ikke noe som er verre enn barne- og dyremishandling!

Jeg håper de som har gjort dette får sin straff-

(VG Nett) Politiet i Rogaland etterlyser tips fra publikum etter at en hodeløs hund ble funnet bundet fast til en stein i sjøen på Li i Hommersåk.

Den groteske saken er den fjerde kjente dyremishandlingssaken i Rogaland i sommer.

Hva er det for noe gærnt med folk fra Rogaland, som er så opptatt av å mishandle dyr?  jeg oppfordrer alle i Rogalands distriktet til å finne ut av dette, for det rammer dere alle. Hele Norges øyne er på dere for at dere mishandler hunder. Finn mishandlerne!

Hunden ble trolig senket i sjøen ved hjelp av et tau. I tillegg til at hodet var kappet av, var hundens føtter bundet sammen. Det var Falck som hentet opp det mishandlede dyret onsdag, skriver Stavanger Aftenblad.

Vargas

Tags: hund, Kina, Stavanger

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sofia og Prinsen av Sverige

  Er offesielt et par et at kongeparet har godtatt vakre Sofia som Carl Philips kjæreste. Kanskje det blir enda...

Lurer du på å ta opp boliglån?

  BOLIGLÅN ER DYRT- VELG RIKTIG BANK Det er svært mange banker med forskjellige priser, typer og tilbud på boliglån....

Lukk