Noen kvinner er frodigere og større enn andre. Sånn er det med menn også selvsagt. Men i disse slanke-hysteri tider vil jeg slå et slag for de frodige kvinnene som ønsker å være seg selv og viser sin kropp med stolthet. 

– Skandinavias mest leste blogger en sexy kvinne som liker å vise nettopp det. Hun er frodig og liker å kle seg utfordrende ved de passende anledninger, og hun er godt kjent får å posere både med og uten klær. Selvsagt er det Isabella Löwengrip det er snakk om.

Struttende av selvtillit og suksess ser den svenske topp-bloggeren vakrere ut enn noen gang. Nylig poserte hun splitter naken i sitt eget magasin Egoboost. Det ble det selvsagt skriverier om både i Norge og Sverige.

Isabella Löwengrip foto: Wikipedia.org

Den debatten tok Isabella på strak arm, og visste selvsagt at hun hadde en sterk sak, hun er da stolt over egen kropp. Forståelig nok.

Den svenske bloggeren er god for flere millioner kroner og har flere ansatte for å styre sine forretninger. 21 åringen har flere ganger blitt truet på liv av forskjellige forskrudde individ.

Hun har også måtte tåle massiv kritikk, mobbing og sjikanering pga sin frodige kropp, og for at hun er fet. Heldigvis er vakre frøken Løwengrip en tøff dame som ikke lar seg så lett skremme.

– Bloggere med flere mange tusen lesere daglig har selvsagt et ansvar får hva som skrives på sin blogg, da de er forbilder for mange unge mennesker. «Blondibella» har en helt vanlig flott og frodig kropp hun har all grunn til å være stolt av. Det håper jeg unge bloggere ser og kan identifisere seg selv med.

Topp-bloggere skriver om så mangt. Fellesnevneren er at de er idoler og forbilder for mange andre jenter som ser opp til disse «kjendisene». Sosiale medier er kommet for å bli, og stadig flere er innom de mest leste bloggerne.

Derfor bør norsk og svenske blogg-lesere vite at det faktisk er ganske kult, og til og med flott å se normal ut, til tross for at det er noen kilo for mye på rumpe og lår.

Man kan være populær, sexy, ha selvtillit, og trives med egen kropp- til tross for at man er lubben og litt større enn de fleste.

– De fleste gutter og menn liker at kvinner har litt å ta i. Mulig en gammel klisjé,  allikevel så sant. Du som er jente og tror du er for stor eller tykk. Kle deg i det fineste du har og se deg selv i speilet, og si til deg selv» Jeg er perfekt»!

For det er det du er!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skal Vi Danse- Friidrettsstjerne skal være med i sesong åtte

Til høsten sender TV 2 den åttende sesongen av suksessprogrammet «Skal vi danse». Som vanlig er det knyttet stor spenning...

Spill på lag med ungdommen- men vær forelder mer enn kompis

  Det finnes ingen fasit på hvordan foreldre skal oppdra barna sine, det finnes ikke noen fasit på hvordan man skal...

Lukk