Flotte Ida Falden (28) som du har sett gjennom sommeren- til hun smalt hodet i en glassvegg på Aker Brygge, på TVs “Sommertid”. Skal nå bli trøstende programleder for de unge som skal forsøke seg i TV2s nye ungdomssatsning. IDOL jr.

I følge TV2 er det stor interesse rundt nettopp denne type program som tar de yngste artistene på alvor, det beviser også TV2 at de gjør, gjennom å hente inn de meget erfarne artistene som skal være dommere i IDOL jr. Dommere som selv har hatt sentrale roller nettopp gjennom IDOL selv, tidlig i sine respektive karrièrer.

Ida Fladen har tidligere vært på skjermen gjennom “Prosjekt Perfekt”, men har også en lengre karriere som radiovert i NRK P3.

53ededd284aedc8a07ba6590+v6 IDA

Ida Fladen (28) Foto: TV2

IDOL-Junior er en like seriøs og skikkelig sang-konkurranse slik du kjenner fra voksen-IDOL, men det er ikke sikkert dommeren er like grinete slik du vet de kan være i den «voksne» utgaven. Her er det dog barn i fokus på deres premisser.

Ida Fladen sier til TV2 at hun har sett masse på IDOL, hun elsker konseptet og er svært glad i barn- derfor er dette en virkelig drømme jobb. Hun forteller videre at hun ser seg selv som perfekt til oppdraget- hun er nemlig rå god på å trøste. Noen barn blir helt sikkert lei seg, og da er jeg på plass med det samme.

Smellvakre Ida Fladen jobbet i NRK da TV2 hentet henne inn for blant annet som programleder til det mye omtalte “Sommertid”. Et program som ikke fikk like god omtale utover sommeren, dessverre.

Dommerne er ihvertfall godt kjent med hva IDOL er og hva som skal til for å komme langt i konkurranse. Alle fire har tidligere vært deltagere og kommet veldig langt når de selv deltok. En av den vant til og med i sin tid, Alexander Denstad With slo Jonas Thomassen i sesong 4 av IDOL i 2006.

Margaret Berger tapte for Kjartan Salvesen i finalen i 2004, dette var sesong 2 av IDOL. Sandra Lyng Haugen er en annen av de fire dommerne, hun kom på en flott 4. plass, samme år som Margareth kom på andre plass.

Margaret Berger har også vært vikar for Tone Damli som dommer i voksen-IDOL siden hun ventet sitt første barn og ble mamma til en liten pike i april. Tone gikk tilbake til jobben som dommer i IDOL etter fire uker hjemme med datteren.

Alejandro «Ali» Fuentes er den fjerde av de fire dommerne, han deltok i 2005 som var den tredje sesongen av IDOL. Dette året var det Jorunn Stiansen som vant da hun slo Tone Damli i finalen. Ali fikk en flott tredje plass for sin deltagelse.

Ida Fladen sier til TV2 at hun er svært godt fornøyd med så rutinerte og meget dyktige artister; som dommere i programmet hun skal ha ansvaret for.

Premiere på IDOL jr er onsdag 8. oktober på TV2.

Kilde TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slanking- du trenger mindre mat enn du tror

Slanking- du trenger mindre mat enn du tror. Ved å spise mindre og trene mer, vil du redusere vekt. Det...

Lukk