Smellvakre Ida Fladen hun som vant pris for beste program fra TV2 i prosjektet, «Prosjekt Perfekt» får litt av en ilddåp som programleder på direktesendt fjernsyn på TV2. Hun skal nemlig lede «Sommertid», et av kanalens mest populære program.

Ida får heldigvis god hjelp, med seg som programledere får hun nemlig veteranen Guri Solberg, som har vært programleder i en rekke programmer på TV, blant annet «Skal vi Danse». I tillegg skal Gunhild Dahlberg være med som en tredje vert på det sommerlige showet.

NRK og TV2 er de største kanalene i Norge, de kriger om seerne og strekker seg langt for å få de beste programlederne. De tre flotte kvinnene som skal lede TV2s «Sommertid» har alle bakgrunn fra NRK.

Også NRK satser tungt på sommer-TV. I år vil rikskringkastingen satse på sitt sedvanlige «Sommeråpent», slik de har gjort det i en årrekke.

I fjor gikk «Sommeråpent» langs Norges kyst med «Hurtigruta Sjøkurs», grunnet NRKs 80 års jubileum og Norges mest populære radioprogram, «Resieradions 50 års jubileum. En ubetinget suksess som var til stor glede for alle byer og tett steder som fikk besøk, itillegg til alle som fikk se Norges vakre kyst fra Bergen til Hammerfest.

Mulig er det TV2 og «Sommertid» som vil vinne TV-seernes gunst mye takket være Norges mest sexy programleder, Ida Fladen.

I år skal «Sommertid» sendes direkte i fra en flytebrygge på Aker Brygge i Oslo, fra midt i Juni og helt til midt i august, fra mandag til torsdag hver uke i gjennom sommeren. Et lettbent underholdningsprogram som bare TV2 kan vise til. Intervjuer, reportasjer, musikk, humor og alvor slik vi kjenner programmet fra før.

Ida Fladen (27) er mest kjent for å ta tarmskylling på TV i nevnte «Prosjekt Perfekt»-serien og radiovert i NRK P3, Guri Solberg (38) har også erfaring fra radio, men er mest kjent for å lede «Gullruten», «X-Faktor» og «Amandaprisen» med stødig hånd. Gunhild Dahlberg (39) har også bakgrunn fra NRKP3, itillegg har hun vært stuntreporter for VG-TV, hun har jobbet i Barne-TV, syklet Norge på langs direkte på radio i 2007 og rukket å skrevet to bøker.

Når «Sommertid» står for døren er det et av deiligste sommertegnene man kan tenke seg.

Medie-konkurranse er sunt. NRK TV og Radio kan sommerprogram like godt som noen annen, TV2 bør legge seg i selene for å klare å holde seg foran sin argeste konkurent, for hør bare hva statskanalen har å by på i sommer.

«Reiseradioen», Norges mest populære radioprogram siden 1948. Ordtaket er like deilig som et står med jordbær, «Med Sol i Ørene». Lørdag 21. juni kan du høre Rune Gokstad og Øystein Backe som de første programlederne denne sommeren på  NRK P1.

Som ikke det var nok, VG-lista Top 20 starter hele sommeren, også det i regi av NRK i samarbeide med VG. Fredag 20. juni bør du reise til Oslo. Guri, Gunnhild og Ida bør virkelig jobbe skjørtene av seg skal deres program bli lagt merke til i all NRK-underholdningen i radio og TV.

Hvilket program er din favoritt? NRKs «Sommeråpent» eller «TV2s Sommertid»?

 

God Sommer!

 

Foto: Flickr/ NRK P3

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dårlig råd? Det er du nok skyld i selv!

Nesten uten unntak er alle selv skyld i å ha dårlige økonomi. Man må bruke penger etter lommeboka, man må...

Fotballfrue i badedrakt og babyolje!

Mange mener så mye om Norges mest leste blogger, Caroline Berg Eriksen, best kjent som "fotballfrue" skaper overskrifter igjen. Akkurat...

Lukk