Media er dyktig å formidle slarv og rykter. Nå er det derimot endelig bekreftet at smellvakre Ida Fladen har endelig fått seg type. Om det er Anders Opdahl, musikeren eller som er «Anders Opdahl» er sjefredaktør i avisa Nordlys i Tromsø, er ennå ikke sikkert for de fleste aviser. 

Vi vet, men kan ikke publisere svaret før det er offentlig, det er bare å beklage. Anders Opdahl er det uansett!

https://www.youtube.com/watch?v=_ib27N013Zo

 

Vi må innrømme at dette er så ferskt at vi ikke har funnet så mye info om denne Anders, men lover å komme tilbake når vi vet mer.

Du er selvsagt klar over at det er selveste Ida som er plukket ut til å ta over for Dorthe Skapell når hun endelig går av i TV2s mest populære slarve-program, høsten 2014. Hennes makker og alibi vil sannsynligvis bli en IDOL-dommer.

Ida1

Ida Fladen som til tross sin unge aldere er et etablert navn i media via både NRK og TV2, har muligens en viktigere rolle for folk flest, en rolle hun selv tar på største alvor. Hva som nå skjer etter at hun har funnet en kjæreste kan påvirke ditt ritual foran skjermen.

Ida Fladen er kanskje Norges mest sexy programleder…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Cecilia Brækhus er best i verden- nå har hun alt å tape!

https://www.youtube.com/watch?v=ViSlWYCSHbs Cecilia Brækhus (33) har alle fire VM-beltene i Weltervekt, og blir nå utfordret av de nest beste kvinnelige bokserne,...

Brann – Norling bør bli!

Når et lag kollapser på den måten Brann har gjort denne sesongen, så er det noe trener sier og gjør...

Lukk