Alt tyder på at en av Norges mest leste bloggere gjennom mange år, Ida Wulff  nå legger ned sin meget populære blogg. Og det ryktes at jenta fra Tønsberg har fått seg kjæreste, og at dette tar for mye tid til å opprettholde en av Norges mest populære blogger.

Siste innlegg fra Ida var 16. juni, etter det har det vært stille. Det er ingen hemmelighet at smellvakre Wulff også skriver for «Det Nye» og at dette kombinert med ny kjæreste- tar nok for mye tid til at hun rekker å skrive på bloggen som sikkert gir unge Wulff mellom 10.000 og 30.00 kroner pr måned i reklame inntekter.

Da er det lett å spekulere i om kjæresten er så rik…

De siste bildene av Tønsberg-jenta er ombord i en båt verdt langt mer enn det de fleste har råd til.

Det spekuleres også i om Ida Wulff er en av flere kjendiser som er plukket ut til å være med i «Big Brother» som kommer på TV2 i løpet av året.

Enda en grunn til at bloggen må legges på is for en periode?

Det er ikke bekreftet fra noe hold at Ida Wulff legger ned bloggen, men det er mye som tyder på det, og det kommer selvsagt som en bombe, og en gedigen nedtur for alle oss som har fulgt http://www.idawulff.com/ i en årrekke.

Også en annen av toppbloggerne la ned bloggen tidligere i år, nemlig legestudenten, pokerspilleren og fotomodellen Aylar Lie.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nettavisene legger om kommentarfeltene

Foto: Vedal.net     Den eneste seriøse siden vi bloggere kan lovlig bruke for å få sendt våre innlegg via...

Indrefilet av svin med delikatesse-poteter

Enkelt og godt- her er det du trenger til to personer 1 Svin Indrefilet ca 600 gram 1 pk bacon...

Lukk