Dette blogginnlegget fra Ida Wulff har fått tidligere blogger Linnéa Myhre til å se rødt.

Ida var i mange år hele blogg-Norges ukronede blogg-prinsesse og var gjenstand for mange overskrifter i media. Fortsatt er bloggen meget populær og lest av mage tusen lesere daglig.

Nå skriver hun sin blogg via SIDE2.no Ida sponses også av et Oslo-firma som heter Neglehuset.no hvor Ida er kunde et par ganger i uka.

Linneá Myhre er også en topp-blogger via «Alt du vet er feil», molde jenta har derimot lagt bloggen på hylla for å skrive bok, en bok som selger som hakka møkk for tiden.

De to blondinene var nylig i en direkte «cat-fight» på sosiale medier via Twitter da Linnéa ikke helt kan forstå dette maset om å få manikyr flere ganger i uken.

Her er samtalen:

@idawulff Mener du alvor når du skriver at folk bør anskaffe seg fransk manikyr framfor å bite negler?

@linniiie ikke nødvendigvis FRANSK manikyr. Men ja. Dønn seriøst.

@idawulff Som om ikke folk ser jævlige nok ut fra før av! Jeg skal starte en Bit negler-kampanje for å få stoppet denne propagandaen deres.

@linniiie 🙁

– Det er nok Linnéa som har et poeng her. Begge disse bloggerne har så absolutt mye å komme med, og jeg er stor fan av begge to, men Ida har en tendens til å kjøre litt vel mange useriøse kampanjer fra samme kunde.

På den annen side, det er Ida selv som bestemmer hva bloggens hennes skal inneholde- hun blir ikke en av Norges mest leste bloggere av å skrive piss, men det er ikke så rart at noe av det hun skriver skaper overskrifter.

– Ida er ei frisk og sexy jente med ben i nesa og en bra blogg, jeg unner henne alt det beste. Skal man skrive blogg og ha svært mange lesere så må man regne med oppmerksomhet, også fra de som selv skriver.

Linnéa Myhre er i ferd med å revolusjonere litteratur Norge med boka «Evig søndag», en bok det er umulig å få tak i i skrivende stund. Se ikke bort i fra at det vil komme mer fra hennes hånd.

Siste ord er garantert ikke sagt om Ida Wullfs fargerike blogg-poster. Heldigvis!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner mener at noen menn er for myke- Be a Man!

Norske kvinner vil ha menn i ordets rette forstand, ikke en fyr med utelukkende myke trekk som snakker henne etter...

Have you seen this girl? Sigrid is missing!

Please share this photo around. I live in Norway, and this girl is missing.  So many people are looking for...

Lukk