[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7lEPMQowGMM[/youtube]

IDOL er endelig tilbake, dessverre vil andre si. Men TV2 største talentkonkurranse kommer på besøk i en storby ikke langt unna. Nå kan DU gjøre dine drømmer til virkelighet.

De fire dommerne er på plass, det er samme er programlederne.

– For andre gang skal IDOL gå uten Idols egen «Gudfar» Jan Fredrik Karlsen. Han har ikke tid denne gangen, men ble smigret over å bli spurt om å bli med av TV2. Han har for mye å gjøre som kunstnerisk ansvarlig i «Playroom», til at det var muligheter for enda en runde med Idol.

Nå er det 4 år siden vi sist så sangkonkurransen som har gitt oss Kurt Nilsen, Tone Damli, og Bjørn Johan Muri m. fler.

Og skulle du ha glemt hvordan IDOL så ut i form og farve så har du en smake bit her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lb6WZxy8ing[/youtube]

Her er de fire dommerne for IDOL 2011:

Turboneger-vokalist Hans-Erik Dyvik Husby (38), popjenta og tidligere «X Factor»-dommer Marion Ravn (26) og Lars Vaular-manager Gunnar Greve Pettersen (29). Og popartisten Bertine Zetlitz (35)

Årets programledere er Guri Solberg og Ivar «Ravi» Johansen.

Årets dommere er så bra, jeg har tyvtittet på dem på TV. De er grundige og gode til å komme med tilbakemeldinger, sier Guri.

Selv mener hun at dommer Hans Erik Dyvik Husby kanskje er Norges beste på metaforer. Programledermakker Ravi setter derimot pris på hans kristne tro.

– Han er jo religiøs, så han holder en liten preken for alle egentlig, tilføyer han.

IDOL har gitt oss mange stjerner, den største er nok Kurt Nilsen. Kan årets IDOL gi oss en ny Kurt? Tvilsomt. Men det kan bli født en ny stor stjerne i løpet av høsten. IDOL har det meste, men til slutt så skal det kun stå igjen en vinner.

IDOL har fostret andre suksess-artister som Alejandro Fuentes, Aleksander With, Tone Damli Aaberge, Eva & The Heartmaker, Bjørn Johan Muri, Maria Haukaas Mittet, Margaret Berger, Gaute Ormåsen, Linnea Dale (Donkeyboy), for å nevne noen. I 2011 blir det enda flere!

Se IDOL på TV2 fra 30. august kl 20.00

 

«Idol» er endelig tilbake

Foto: TV2.no

Vargas

Kilde

TV2.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rihanna- bildene alle snakker om!

  - Bildene av en naken Rihanna er spredt på Internett, og de aller fleste Rihanna fans "world wide" har allerede...

Big Brother- her er deltakerne!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nIHtorltEb0[/youtube] Foto: TV.no 29. august flytter deltagerne inn i det nye Big Brother-huset i Stockholm der de skal leve ekstremt...

Lukk