TV2 er reality-kongen på norsk TV, ikke før Farmen er over så starter en ny populær programserie. IDOL er Norges ubestridte sangkonkurranse som gir hvem som helst sjansen til å slå gjennom som artist. 

– Mange tusen prøver hvert IDOL-år, å slå gjennom, bare en kan vinne.

I dommerpanelet har man en IDOL-vinner i Kurt Nilsens skikkelse. En IDOL-2. plass I Tone Damlis skikkelse. Samt en tidligere dommer, Gunnar Greve var også med i fjor. Nytt jurymedlem er  Esben «Dansken» Selvig, vokalist fra «Yoga Fire».

Kurt Nilsen vant den første «Idol»-sesongen i 2003, mens Tone Damli kom på andreplass i finalen i 2005, som fremdeles er tidenes mest sette TV 2-program. Begge to er veldig fornøyd med å få Greve og Dansken med i juryen.

SØKER SANGSPIRER: Disse fire skal jakte nye popstjerner i den kommende «Idol»-sesongen. Fra venstre: Kurt Nilsen, Tone Damli Aaberge, Gunnar Greve og Esben «Dansken» Selvig.Årets dommere i IDOL Foto: Bjørn Wad/TV 2

– Dessverre så er det mange drømmer som knuses når man har stor tro på egne ferdigheter. Det er svært høyt nivå på de aller beste deltagerne når man har silt ut de 5000 som har meldt seg på. De aller fleste som er med, har tro på å komme langt. 4900 ryker raskt, da sitter man igjen med 100, som har et brukbart nivå.

Av disse skal man vrake 90 som fortsatt har tro på seg selv.

Da sitter man igjen med de ti finalistene som får være med IDOL sirkuset videre. Da er det publikum som skal av gjøre hvilke to artister som skal videre til finalen.

Vinneren av IDOL 2013 får platekontrakt og utgivelse av egen plate.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UdnQ2Umophs[/youtube]

IDOL har 10 års jubileum i år, og alt ligger til rette for en fantastisk sesong, med eventyrlige opptredener av fler artister, som ennå er helt ukjent.

De fire byene som har hatt audition er Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo. deltagerne må være mellom 16 og 35 år.

Første sending er altså fredag 11. januar kl 20:00 på TV2. Stian Blipp (22) tar alene over stafettpinnen etter Guri Solberg og Ivar «Ravi» Johansen som programleder i årets IDOL.

Det er bare å glede seg!

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Why Solbakken is not sacked as Wolves manager

This is as far as many fans patient goes. Stale Solbakken has had a horrible Christmas with no victories and...

Naking- den ultimate måten å få oppmerksomhet på

Foto: Helene Svendsen/Den Norske Turistforening Mange liker å vise seg fram, trenden med å gjøre det i Guds frie natur...

Lukk