Kurt Nilsen er mr. IDOL, kanskje sammen med sin manager Jan Fredrik Karlsen som etter konkurransen i 2003 ble hans manager. 

Kurt er den udiskutable vinner av IDOL.

Hele Norges Kurt har blitt en meget ettertraktet og dyktig artist som etter IDOL fikk oppleve sin store drøm å få møte legenden Willy Nelson, og sammen lagde de det som ble en eventyrlig suksess,  «Lost Highway». Etter dette har alt det Kurt Nilsen blitt til suksess.

Samarbeide med IDOL-guru Karlsen er nok en av grunnene, samarbeide med «Gitarkameratene» et annet. Foruten Kurt, bestod denne gruppen av glitrende artister som Espen Lind, Alejandro Fuentes og Askil Holm.

Denne kvartetten solgte store mengder album, og låta «Halleluljah» ble kåret til årets hit under Spellemannsprisen 2006.

Tone Damli, en av årets dommere- og Jorun Stiansen var i finalen i 2005. Jorun vant noe overraskende over Tone, som senere har vist seg som en av Norges mest kjente artister, godt forlovet med skuespiller Axel Hennie.

Lista med artister som startet sin karriere i talentkonseptet er lang og inkluderer nevnte Kurt Nilsen i tillegg til Alejandro Fuentes, Aleksander With, Tone Damli Aaberge, Eva & The Heartmaker, Bjørn Johan Muri, Maria Haukaas Mittet, Margaret Berger, Gaute Ormåsen og Linnea Dale.

Mange andre kan nevnes i den ti år gamle historien TV2 har klart å lokke til seg frivillige sangfugler som har prøvd å vise seg fram med vekslende og meget vellydende hell.

Hvem som står igjen som vinner i tiårs jubileet blir veldig spennende å se. kvinne, mann, klovn, seriøs,trubadur, gammel eller ung? Vinnerlåta blir en hit, uansett.

Siden jeg er så heldig å ha en god venn som jeg er veldig glad i, og som gjorde en fantastisk innsats i IDOL 2011 med en fantastisk 6.plass, vil jeg gjerne at dere skal høre et av hennes bidrag på denne bloggen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pLw0V573HLo[/youtube]

Maria Mohn har allerede blitt et meget kjent navn etter sin IDOL deltagelse, med egne Juleshow på Oscar-teatret i Fredrikstad.

Platen hennes bør du selvsagt sikre deg, og den kjøper du på http://mariamohn.blogg.no

. Dommere i IDOL 2013 er Kurt Nilsen, Tone Damli, Gunnar Greve og Esben «Dansken» Selvig. Programleder er Stian Blipp som du kjenner igjen fra «Norske talenter».

IDOL er tårenes program, følelsenes arena, de bestes scene. Kun en vinner står igjen til slutt. Det viktigste er selvsagt at du stemme på den du mener gjør en flott adution, synger slik at det fenger deg, og kan gi ut den musikken du er villig til å betale for, for å høre på.

Musikk snakker til hele vårt følelsesregister og ingen annen opplevelse skaper et større indre kaos enn det musikk vi elsker å høre på, gjør med vår kropp og sjel.

Gi deg selv muligheten til å høre på den beste musikken, for din egen del. Se på og lytt til IDOL 2013..

Er du opptatt av sang, musikk, artister, talenter og kommende superstjerner, da bør du se på TV2 TV 2 ferdag 11. januar kl 20:00

Endelig er IDOL tilbake!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lillejulaften kommer snøstormen!

Lillejulaften vil de fleste fjelloverganger stenges grunnet mye nedbør som snø og mye vind. Også de fleste steder i Sør...

Skolemassakren i USA vil forandre våpenloven

Debatten om USAs våpenlovgivning kom raskt på agendaen da skrullingen Adam Lanza skjøt og drepte sin mor, tjue barn i...

Lukk