IDOL er utvilsomt verdens mest populære sang-konkurranse på TV. Fra nå og gjennom hele høsten helt fram til jul, vil du bli underholdt med fantastiske artister som vil trollbinde deg og de fire dommerne i IDOL-sirkuset.

Norge er fortsatt smekkfullt av meget dyktige talenter. Mange tusen påmeldte skal bli til topp-hundre, så til topp-femti, så til de siste 10 som danner finalegruppa. IDOL er publikumsvennlig og får fram hele følelsesregistret både til deltagerne, men også deg og meg som TV-seer.

Selvsagt blir det bøttevis med gledestårer, stormende jubel, men også fortvilelse og knuste drømmer. IDOL er ingen dans på roder, det er kun de aller beste som går videre- noe som betyr at de aller fleste reiser skuffet hjem. En vinner skal kåres, en vinner som får platekontrakt og som kan bli den nye Kurt Nilsen eller Tone Damli.

IDOL-sirkuset har besøkt en rekke byer også gjennom denne sommeren, blant annet, Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Itillegg har Monster (produksjonsselskap) og TV2 talentspeidere vært på besøk i Ålesund, Arendal, Bodø, Haugesund og Hamar for å finne gode talenter som kan komme langt i konkurransen. 

978x.jpg

Dommerne i år som i fjor, Tone Damli, Kurt Nilsen, Gunnar Greve og Espen Selvig Foto: TV2

Det handler om å følge drømmene sine, dessverre er det en knalltøff konkurranse, der all ventingen alene kan være en prøvelse for hver enkelt deltaker. Så skal man inn og imponere sine idoler, de fire dommerne som studerer hver eneste lille mine, hver eneste lille tone som kommer ut av munn. Å være 16, 17 eller 18 år og gå gjennom en slik prøvelse er ikke bare enkel.

Noen klarer det, andre ikke. Noen går videre til Oslo og neste steg i konkurransen, andre må reise hjem etter første forsøk.

Du husker kanskje ikke alle vinnerne, vel, det skal vi gjøre noe med her:

  • Sesong 1 i 2003 Kurt Nilsen
  • Sesong 2 i 2004 Kjartan Salvesen
  • Sesong 3 i 2005 Joruns Stiansen
  • Sesong 4 i 2006 Aleksander Denstad With
  • Sesong 5 i 2007 Glenn Lyse
  • Sesong 6 i 2011  Jenny Langlo
  • Sesong 7 i 2013 Siri Vølstad Jensen

I de to siste sesongene er det en kvinne som har fått platekontrakt, heder og ære som vinner av IDOL. Er det på tide med en mannlig vinner igjen, eller er det fortsatt jentene som er i siget og med det vinner for tredje gang?

Stian Blipp var det ikke så mange som hadde hørt om før han dukket opp som farveklatt, moromann og meget dyktig programleder forrige sesong av IDOL. Det hele endte med publikumsprisen i TV2 «Gullruten» for sin innsats som programleder. Han er også programleder for IDOL 2014.

IDOL-Junior har også premiere om ikke lenge og vil bli sendt parallelt med den originale IDOL sendingen gjennom hele høsten.

Se en liten sniktitt på hva IDOL, sesong 8 har å by på!

Premiere på IDOL 2014 er mandag 18. august kl 20:00 på TV.

 

Foto: TV2 Underholdning

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Orgasme! Livets lille under – fordi du fortjener det!

Orgasme! Livets lille under – fordi du fortjener det! Du har sex med deg selv fordi du nyter orgasmen og...

Lukk