Da er det klart at IDOL-sirkuset ruller videre. Stian Blipp er heldigvis programleder for årets sesong, det samme er alle 4 dommerne. Tone Damli, Kurt Nilsen, Gunnar Greve og Dansken. 

– Du som går med en drøm om å leve av din stemme, bli artist og synge for å imponere ditt publikum, bør selvfølgelig melde deg på Norges største og viktigste sang-konkurranse. Du er kanskje allerede et IDOL for noen du kjenner, men du har ikke tørt å ta skrittet fullt ut? Vel, her er ihvertfall en unik mulighet til å få ditt velfortjente gjennombrudd.

Som du helt sikkert vet, det er en krevende konkurranse, og det er tøft å komme seg gjennom nåløyet som gir deg billett til en eventuell finale. Men det er ikke alltid vinneren av IDOL som får den største suksessen. Tone Damli er et tydelig og levende bevis på det.

IDOL 2014 MED TONE DAMLI

Dommere og programleder for IDOL 2014 Foto: Bjørn Wad/TV 2


Stian Blipp var det ikke så mange som hadde hørt om før han dukket opp som farveklatt, moromann og meget dyktig programleder forrige sesong av IDOL. Det hele endte med publikumsprisen i TV2 «Gullruten» for sin innsats som programleder.

– Eneste kriteriet for å melde seg på IDOL er at du er innenfor riktig aldersgruppe. Aldersgrensen er 16 –35 år, dvs at du må være født i 1998 eller tidligere. TV2 vil besøke flere steder enn noen gang for at så mange potensielle Idol skal få muligheten til å melde seg på. IDOL vil også ha omfattende endringer i sin framføring av det populære programmet, hva dette innebærer kommer vi tilbake til i et senere innlegg om IDOL-sirkuset.

  • Bergen 10. – 14. april
  • Tromsø 25. – 29. april
  • Stavanger 7. – 11. mai
  • Trondheim 21. – 25. mai
  • Oslo 11. – 16. juni

I tillegg sender Monster (produksjonsselskap) og TV2 talentspeidere til Ålesund, Arendal, Bodø, Haugesund og Hamar allerede i mars.

– Kjenner du noen som du mener er en verdig deltaker, kan du fritt sende en e-post og anbefale denne personen som deltager. Da skriver du så mye som mulig om vedkommende, og aller helst tlf nr slik at Monster og TV2 kan få tak i vedkommende. Det er jo ikke sikkert den du melder på, ønsker å delta.  idoltips@monstermail.no

Hvordan skal man nå sine drømmer om man ikke tør å prøve? Nå har du sjansen.

Åttende sesong av verdens største TV-sendte sangkonkurranse kommer på TV2 høsten 2014. Der er det kanskje du som blir det store Idolet?

Meld deg på HER!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Flotte Helene trente vekk 60 kg!

Du har nok hørt om henne, bloggeren Helenedrage.com. Som fant kjærligheten og bestemte seg for å ta noen grep for...

Sex for nytelsens skyld? Selvsagt!

Du har vel ikke sex med partneren din fordi du føler du må? Plikt-sex burde ha vært forbudt, allikevel er...

Lukk