Om du går rundt med et potensielt sangtalent du tror du kan bruke til å bli et idol, må du være under 15 år for å kunne delta i år og da som deltager i IDOL- Junior. I den originale utgaven er det nå for sent å kunne delta.

Voksen-IDOL har allerede gått sitt jubileums-gang gjennom Norge. IDOL-sirkuset har besøkt Bergen, Tromsø, Stavanger, Trondheim og Oslo. I tillegg har Monster og TV2 hatt talentspeidere i Ålesund, Arendal, Bodø, Haugesund og Hamar, så kan du synge vil vi se deg på TV i løpet av høsten går vi ut i fra.

IDOL 2014- premiere 18. august!

Dommerne og programleder er de samme som de bør være, heldigvis nøyaktig de samme som i fjor. Tone Damli, Kurt Nilsen, Gunnar Greve og Esben “Dansken” Selvig. Tone Damli har nylig blitt mamma, men det hindrer ikke den sporty artisten i å være dommer også i år. Allerede noen få uker etter fødselen var spreke Tone tilbake i TV2 for TV-opptak rundt om i Norge.

Programleder for IDOL 2014 er Stian Blipp. Det skulle vel bare mangle.

Norges mest sexy artist la nylig ut bildet i sosiale medier- av sin lille Billie og den nye IDOL-bodyen datteren skal ha på “jobb” med mamma.

idol tone- baby
Foto: Tone Damli/ Instagram

Siste opptaks-by var Oslo der det var behov for to dager med auditions-prøver. Hvordan dette gikk? Ja det får du se f.o.m 18. august, da er det premiere for årets IDOL-sesong, den åttende i rekken. Du husker kanskje ikke alle vinnerne, vel, det skal vi gjøre noe med her:

  • Sesong 1 i 2003 Kurt Nilsen
  • Sesong 2 i 2004 Kjartan Salvesen
  • Sesong 3 i 2005 Joruns Stiansen
  • Sesong 4 i 2006 Aleksander Denstad With
  • Sesong 5 i 2007 Glenn Lyse
  • Sesong 6 i 2011  Jenny Langlo
  • Sesong 7 i 2013 Siri Vølstad Jensen

I de to siste sesongene er det en kvinne som har fått platekontrakt, heder og ære som vinner av IDOL. Er det på tide med en mannlig vinner igjen, eller er det fortsatt jentene som er i siget og med det vinner for tredje gang?

Skal du følge med på IDOL fra 18. august? I så fall vil det være mange hundre tusen nordmenn som vil dele de kveldene med deg. TV2 i nært samarbeide med ‘Monster Entertainment vil bruke tre sendedager, som vi mener å vite er mandager, onsdager og fredager. Når direktesendingene starter utover høsten, blir disse sent på fredager.

Akkurat slik du kjenner det fra tidligere år.

Vinneren av IDOL-2014 vil få platekontrakt med Playroom-Music og En Toyota Hybrid til en verdi av 300.000 kroner. Med mer enn 5000 påmeldte som skal bli til kun en vinner, er det utvilsomt en tøff bragd å gå helt til topps i Norge mest kjente sang-konkurranse.

Vinneren må ha stemmen, x-faktoren, sjarmen, stilen, artisten og den riktige innstillingen til å vinne. Vedkommende må selv vite at han eller hun er bedre enn alle andre, spesielt når det er TV-seerne som skal avgjøre hvem som går videre fra gang til gang.  

Dommere for IDOL- Junior er tidligere IDOL-deltagere, Margaret Berger, Alejandro «Ali» Fuentes, Alexander Denstad With og Sandra Lyng Haugen. Premiere for dette programmet er foreløpig ikke kjent. Programleder er

Vinneren av IDOL-Junior skal opptre på finalen i Voksen-IDOL i desember. Når sommeren er over- varmen har lagt seg, skole og jobb er i gang igjen, så er det en ting du har og glede deg til, nemlig IDOL-2014.

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
22. juli markeringen- Erna hyllet Jens

22.juli vil gjennom mange år og kanskje videreføres for kommende generasjoner som en dag vi aldri skal glemme. #Viskalaldriglemme vil...

Lukk