Stine Jacobsen (19) fra Senja trekker seg rett før finlerundene tar til i IDOL. Den flotte ungjenta har imponert stort i alle sine deltagelser og har i følge bookmakerne, vært en av de store favorittene til å vinne IDOL 2014. Nå trekker hun seg fordi hun ikke klarer å kombinere direktesendingene med IDOL og en krevende skolegang.

https://www.youtube.com/watch?v=7p3SUIB2q6I

 

Hun har brukt lang tid å tenke på denne avgjørelsen, og kommet til at det ikke lar seg gjøre å kombinere skole og deltagelse i IDOL over så mange uker som finlaerundene tar. Om hun skulle ha gått helt til en eventuell finale, ville hun ha måtte vært borte i fra skolen helt fram til jul.

Stine Jacobsen er blant de deltagerne som har fått de aller beste tilbakemeldingene i fra dommerpanelet. Hun var nå en av de siste ti finalistene som skulle være med i direktesendte sendingene fra fredag 10. oktober. Disse skal sendes fra legendariske Chateau Neuf i Oslo, men det blir nå altså uten den aller største favoritten, Stine Jacobsen.

 5423116a84aee9d9d7f89be6+v7

Stine Jacobsen Foto: TV2 Underholdning

Stine har tidligere fortalt at hennes store drøm er å få synge i den mektige Royal Albert Hall i London, og den drømmen forlater henne ikke til tross for at «Idol»-eventyret er over.

– Drømmen om Royal Albert Hall lever absolutt videre. Det blir selvsagt leit å forlate de andre finalistene og den fine gjengen i «Idol»-crewet. Det har vært et tøft valg å ta, men jeg kjenner at dette er riktig prioritering for meg nå, sier Stine i en kommentar til TV2.

Her er de ni andre deltagerne som har sunget seg til finaleplass.

  • Lise Emilie Zosa Johannesen (19), (Thomas Sarpebakken Pettersen (20), Jesper Jenset (17), Chinook Lamers (16), Tilla Gaasø (17), Jørn Trollebø Kvalheim (23), Tara Lill Flåten Nicolaisen (17), Anniken Høve (28) og Ingvar Olsen (24).

TV2 jobber nå på spreng for å få på plass en erstatter for Jacobsen, og for å finne en verdig finalist som gjør dette rettferdig- for alle de andre som har kommet langt i Norges mest spennende sang-konkurranse. IDOL skal ha med 10 finalister inn i finalerundene, derfor blir det en fulltallig deltagelse når de spennende sendingene fra Chateau Neuf snart går i gang.

Hvem mener du har fortjent å bli tatt inn i varmen til de ti finalistene, som Stines erstatter?

 

Kilde: TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forbudte tanker og fantasier – fra tanker til handling?

Mange kvinner fantaserer om andre kvinner og hvordan hun hadde opplevd å bli sjekket opp. Flere kvinner enn du tror...

Elgjakta begynner- pang- pang!

Endelig for menn over hele kongerike ta opp jakta på skogens konge. Endelig skal menn få være menn på egne...

Lukk