Norges viktigste sang-konkurranse er også den aller beste underholdning. Ti fantastiske finalister, syv jenter og tre gutter. Kvinner eller menn, alt etter som. Uansett, med utrolige sang talent, allerede artister. En stjerne skal stå igjen til slutt alene. Å skinne på artist himmelen og være årets IDOL, 2016. 

Som alltid, er det du som TV-seer som er med på å avgjøre hvem av disse ti som vinner. Den deltager som mobiliserer, underholder, overrasker, imponerer og leverer i hver enkelt genre, står igjen alene. Har du er favoritt, da må du stemme!

Vargas12.com traff med én eller begge, da vi tippet, gjettet eller så for oss – hvem som skulle stå igjen som de siste i den meget spennende finalen, da delfinalene var satt opp. Her er de. Heltene i Norges beste musikk-underholdningsprogram.

  • Julie Stokke
  • Marius Samuelsen
  • Victoria Karlskås Andersen
  • Ola Reistad
  • Norah Benatia
  • Marta Klungsøyr
  • Ingeborg Fosse
  • Sigmund Ledaal
  • Tessa Klokkerud Odden
  • Torine Michelle Bjåland Jensen

images-8 De ti finalistene fra IDOL 2016, Foto: TV2 Underholdning

Hva har det å si for en ung og lovende artist, å vinne en så stor konkurranse som jo IDOL har blitt?

Det kommer faktisk helt an på vinneren selv. Om vedkommende er i stand til å forvalte det enorme fokuset man blir til del, og makter å gjøre platekontrakten, som er en del av premien, til det springbrettet det kan være. Ut av en anonym tilværelse, opp og fram til det å lykkes med å leve av musikken alene. Det er slett ingen selvfølge at det vil lykkes, og det går selvsagt ikke av seg selv.

Av de deltagerne som har vunnet IDOL gjennom årene, er det faktisk bare et fåtall som i dag lever av å være artist. Av deltagere som har vært blant de ti finalistene derimot, er det en rekke store artister som i dag er de aller største og kjæreste av Norges artister.

Tone Damli, Ali Fuentes, Maria Haukås Mittet, Gaute Ormåsen, Sandra Lyng Haugen, Margaret Berger, Eva Weel Skram, Linnea Dale, Maria Mohn, Astrid S. og Eirik Søfteland. Fikk alle en strålende karriere, til tross for at de aldri vant konkurransen.

https://www.youtube.com/watch?v=ry4ip_7iORU

https://www.youtube.com/watch?v=CzfAKei4oxw

Den av få vinnere som utvilsomt har hatt størst suksess, er selveste Kurt Nilsen, en av de aller største og mest suksessrike artister i Norge, gjennom alle tider.

Ingvar Olsen vant i fjor. Husker du ham? Ingvar er det ikke mange som har hørt fra siden. Selv om han kan være i ferd med å lage fantastisk musikk. Allikevel et bevis på at det ikke alltid blir suksess for vinneren av IDOL. Skal ditt store IDOL, av de ti som er i finalen i 2016, vinne. Vet du hva du må gjøre for å bidra. Stemme fram din favoritt.

Finale-sendingene starter opp fredag 8. april. Da blir ti til ni, slik er den nådeløse og tøffe konkurransen, hver eneste fredag fram til  27. mai, da avgjøres det hvilke to artister som skal til den store finalen, 3. juni.

Ønsker du billetter til disse sendingen som sendes fra H3 Arena på Fornebu, eller til den siste store finalen, bestiller du disse på Billettservice. 

Hvem er din favoritt, og hvem tror du vinner IDOL 2016? Vi tro, at det er Norah Benatia som har det lille ekstra over så mange sendinger. Hun kan stå i finalen med Ingeborg Fosse eller kanskje Tessa Klokkerud Odden, som imponerte stort i siste del-finale.

Legg merke til alle disse tre navnene, de vil du uansett høre mye om i årene som kommer. Som artister, skrevet i gullskrift på stjernehimmelen.

Hvem som vinner? Ja, det er faktisk opp til deg.

Kilde: TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ørepropper og smarttelefon-bruk kan koste deg livet (video)

(Advarsel, denne videoen kan virke støtende på noen) I følge vitner, ble nylig en mann på 24 år drept av...

Vinn eller forsvinn for Newcastle i Norfolk

En av tidenes mest spennende Premier League-sesonger går mot slutten med spenning både i topp og bunn. I nedrykksstriden har...

Lukk