Smellvakre Ina Wroldsen (31) er nominert til BRITAwards, en svært prestisjetung artist- og låtskriverpris. Artisten fra Drammen har som kjent hatt en rekke hits de siste årene, endelig blir hun lagt merke til – også utenfor landets grenser. 

Idol_2013_logo Et av verden mest kjente merke navn, IDOL

Hun var også nominert til BRIT Awards i 2014, men den gang som låtskriver den gang for artisten Shontelle, med låta «impossible.» Ina er denne gang nominert for to låter, «How deep is your love» som hun har skrevet for Calvin Harris (31) og «Hold my hand» som hun også har skrevet. Den låta skrev hun for britiske Jess Glynne (26).

Endelig er IDOL tilbake på TV2. Norges utvilsomt viktigste sangkonkurranse, men også god underholdning for alle oss som liker å se nye talenter, og unge med alt for mye selvtillit – som driter seg ut på TV.

Du har all grunn til å følge med på denne typen TV, om du aldri har gjort det før. Fordi, det er minst like underholdende som morsomt, spesielt til å begynne med.

https://www.youtube.com/watch?v=0C25JW2jAb0

https://www.youtube.com/watch?v=D2JkvNm1Nyc

IDOL 2016 faller inn i rekken av tradisjon og forventning. Nesten alle vet hva det går ut på, og nesten alle gleder seg til en ny sesong. Vinneren får platekontrakt, en tid i rampelyset og en mulighet til å leve drømmen som artist.

Det er nemlig ikke bare vinneren som kan leve godt av det å gjøre seg bemerket i IDOL.

Faktisk, så det er bare Kurt Nilsen som har gjort det særdeles godt som vinner av den meget populære TV-sangkonkurransen.

De andre deltagerne som har startet med IDOL, og som har fått en karriere i ettertid har fått plasseringer tett opp til seier. De har nesten alltid vært blant de 10 aller beste, og som har fått være med i finale-rundene. Det er her mange av de mest populære artist-spirene har fått blomstret opp.

Endelig er det klart for IDOL 2016, velg fram din favoritt, når de innledende rundene er over. Stemmer du ikke på din favoritt, kan en annen deltager vinne i stedet. Det er vel litt kipt?

Her er de tre andre dommerne, foruten Ina Wroldsen, Sandeep Singh, Øyvind “Vinni” Sauvik og hele Bergens Gunnar Greve.

IDOL 2016 har premiere på TV2, fredag 22. januar kl 20:00!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sykt perfekt – livet på ordentlig, for norske unge jenter

Sykt perfekt - livet på ordentlig, for norske unge jenter. Vil du vite hvordan norske, vellykkede, flotte, jenter egentlig har...

EURO 2016 – sommerens vakreste eventyr – det handler om fotball

Det er fortsatt 151 dager igjen, men verdt å vente på. Europas viktigste fotballturnering. Europamesterskapet, denne gang i Frankrike. Landet...

Lukk