Tone Damli sier at hun har det bra til tross bruddet med kjæresten gjennom nesten 4 år, Aksel Hennie. IDOL-dommeren er live på TV2 onsdager og fredager (snart bare fredager), og direkte på Slagerfestivalen i Sverige i starten av mars.  

– Interessen har vært stor for den flotte 24 åringen fra Sogndal siden hun slo gjennom i nettopp i IDOL i 2005, siden da har tusenvis av førstesider preget unge, vakre Tone Damli i diverse positurer. Nå er artisten i sin mest hektiske og sikkert vanskeligste periode i livet.

En ting er å sitte å være en av fire IDOL dommere, noe annet er å framføre en låt foran 3 millioner svensker i deres største live-show på svensk TV.

Nå er det selvsagt viktig at Damli har gode folk rundt seg, og i følge svenske Aftonbladet så skal Tone ha sagt at hun har det bra og har gode støttespillere å ty til om ting blir vanskelig.

I Slagerfestivalen skal Tone framføre låta «Hello Goodbye» sammen med svenske Erik Segerstedt (29), en låt som har fått blandet mottagelse i svensk og norsk presse. Om låta vinner på lørdag, blir det Sveriges bidrag i deres egen Eurovisjon Song Contest-finale i Malmø 18. mai i år.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l_izvB4YkWs[/youtube]

– Som 24 åring har Tone Damli opplevd mye, og har vært gjennom et hektisk år. Hun ser uberørt ut, men et samlivsbrudd er aldri enkel for noen. Det er en kjent sak at mange bruker jobb, og mye jobb som sorg-terapi.

Tone Damli er Norges mest søkte navn på Internett og populariteten gjorde at hennes blogg gikk rett opp på førsteplass på blogg.no, enda hun ikke har skrevet et ord på mange uker.

– Hvorfor Tone er så populær er det ikke så lett å forklare, bortsett fra at hun er blendende vakker og har flott smil, så er det jo mange som synger bedre. Hun har vært i rampelyset lenge til tross for sin unge alder. Mange tror kanskje de kjenner henne godt, fordi de har fulgt hennes karriere over så mange år.

– Noen trodde kanskje at dette var et PR- stunt for å få flere overskrifter, men alt tyder på at bruddet er et faktum. Begge de to kjendisene har endret sine sivile statuser fra forlovet til singel, og Tone Damli er observert uten den flotte ringen hun fikk av Aksel etter at de forlovet seg i Paris i fjor.

– Som blogger som har fulgt Tone i mange år må man selvsagt håpe at den aktive, flotte jenta som Tone er- kommer seg på bena etter bruddet. Hun skal ha flyttet ut av parets digre enebolig på Frogner en uke før bruddet ble kjent.

Lykke til Tone Damli!

Vargas

Tags: Tone Damli

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petter Northug rørt og glad- flørtet med Prinsesse Victoria

Petter Northug er blant de største i dag, da han endelig vant et individuelt VM gull. Til Norsk TV sa...

Therese Johaug- et lite stykke Norge – Verdt sin vekt i GULL

Verdens lykkeligste Therese, tok gullet foran nesa på sin gode venninne Marit Bjørgen (32) på 10 km fri-teknikk i VM. Marit var favoritt, men...

Lukk