Endelig kan alvoret begynne, nå er det kun 10 deltagere igjen. En og en vil forsvinne til vinneren kåres. Nå er det viktigere enn noen gang at du stemmer fram din IDOL-favoritt. 

Blir det en jente eller en gutt som vinner i år?

Er det kanskje Astrid Smeplass som vinner?Hun er blant de største favorittene, men har ikke favorittene blitt sendt hjem tidligere enn antatt i nettopp denne typen sangkonkurranser pga manglende stemmer fra sine fans?

Finalistene skal bo i et eget IDOL-hus på Oslos beste vestkant, nemlig på Frogner. Der skal de bo i  det som mest minner om et kollektiv fram til det kun er tre deltagere igjen som skal møtes i den som blir tidenes mest spennende IDOL-finale.

Her er de 10 artistene som du kan velge blant.

Siri Vølstad Jensen, Sverre Eide, Astrid Smeplass (16), Steffen Jakobsen (22) Martine Rygvold (25), Georg Lipai (17) Anniken Kolstad (17) og Astrid Sugaren (17). Eirik Weel Skram (22) og Eirik Søfteland (24).

Fra og med første del- finale skal den som får færrest stemmer reise hjem.

Stian Blipp skal holde showet fra Chateau Neuf i Oslo hver eneste fredag fram til 10. mai. Da skal en vinner kåres. Den av de 5 jentene eller 5 guttene som er igjen i finalen, og som står igjen som vinner får en fantastisk premie.

 Vinneren av IDOL 2013 får platekontrakt med Playroom-Music og En Toyota Hybrid til en verdi av 300.000 kroner.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber besvimte på scenen i London

Det var på O2 Arena i London at verdensstjernen kollapset, ble fraktet bak scenen der han fikk medisinsk behandling. Etter en halv...

Sir Alex Ferguson – den ekte gale professoren?

Da Egil Olsen bedre kjent som Drillo var trener i Wimbledon for ca 20 år siden, ble han kalt for...

Lukk