Spesielt de kvinnelig dommerne i IDOL. Marion Ravn og Bertine Zetlitz har sagt rett ut at de ønsker å se sine favoritter videre. Begge har vært svært positive til de fleste jenter som var blant de 10 siste finalistene. Spesielt Ravn har vært raskt ute med å fortelle TV-seerne at jenter på stemme på jentene. 

Også Zetlitz har vært pro jentene i IDOL del- finalene og vært ofte ute og sagt «stem,stem,stem» når noen av hennes favoritter har sunget i den meget populære sangkonkurransen på TV2. Bertine har også vært svak for Henrik helt fra start av.

– Jeg er forbanna! Det er en katastrofe at den beste vokalisten gikk ut så tidlig.  Det synes jeg ikke var fortjent, sier en av fire dommere Marion Ravn til tv2.no. Da sikter hun til at det norske folk ikke stemte nok på Kirsti Sørlie Hansen (25). (hun med det fantastiske røde håret)

Det Ravn glemmer i kampens hete, er jo at det er hver og en som stemmer på de artistene som er igjen i IDOL som avgjør hvem som skal reise hjem.

Det må gjerne kalles en skandale, om man kan bruke slike ord i en sangkonkurranse. Alle vet hvordan man kan få sin favoritt videre, denne gangen hadde ikke Kirsti nok seere bak seg som stemte på henne. Synd for henne. Thats the name of the game.

 

Kirsti Sørli Hansen (25) Foto: TV2.no

– Når det er sagt, så kan man stusse litt på hvordan stemmene i IDOL telles. Er det 100% riktig i hver eneste konkurranse? Hvis ikke er det selvsagt en skandale det virkelig bør snakke om. Jeg kjenner ikke hvordan dette telles, men vet at alle som stemmer får en «Takk for sin stemme melding», som en kvittering på at man har stemt. Det er nok et signal om at det alt går riktig for seg velger jeg å tro. Allikevel ville jeg følt meg trykkere om stemmen var synlig for publikum.

De kvinnelige dommerne i IDOL er markante skikkelser i norsk pop-industri og feminister på hver sin barrikade. Marion Ravn vil ha en jente som vinner av IDOL 2011. Bertine Zetlitz vil det samme, men blir også happy om Henrik vinner.

Jeg tror Isak vinner, fordi han har flest ungjenter som stemmer på seg, og ikke fordi han er den beste artisten, det største IDOLet, eller fortjener det mer enn andre. Jenny er også den av de fire som vil være i en IDOL- finale etter min mening.

IDOL finalistene får en unik sjanse til å vise Norge hva som bor i dem. De fleste kommer med plate. Maria Mohn har allerede store planer om plate nr to. Alle de fire som er igjen vil også ha sin unike sjanse til å leve av sin musikk.

– Skulle jeg få velge fritt av de som stilte opp i IDOL 2011 så er jeg ikke i tvil om at Maria Mohn burde vunnet. Det var det bare Hans Erik Dyvik Husby av dommerne som hørte. Han sa ved flere anledninger at Maria var den beste vokalisten med den sterkeste stemmen. De andre tre dommernes kritikk til Maria gjorde henne litt usikker og nervøs. Det ble dessverre hennes bane. TV-seerne hører og tar til seg det dommerne sier.

Skulle det ha vært en skandale i årets IDOL-sirkus så er det at Maria Mohn ikke vant denne konkurransen, etter min mening.

Her har du en unik sjanse til å kjøpe Marias første fantastiske album.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva tenner du på hos en potensiell kjæreste?

    Det er ingen hemmelighet at alle menn ser på jentas rumpe, pupper og øyne. Ofte i nevnte rekkefølge....

Det er helg, da drikker ungdommene alkohol

Du som forelder er sikkert usikker på hva som skjer på festene til tenåringssønnen eller datteren din. Det heter "alkoholfri" fest. Da...

Lukk