IDOL 2013 har vært en eventyrlig reise for deltagere, og ikke minst TV-seere Norge rundt. Noen har fått nerver,  noen har imponert, andre har skuffet. Favoritter har blitt sendt hjem, dommerne har blitt forbanna, glad, stolt og lykkelig på de bestes vegen. Nå er det kun dager til finalen. 

Astrid Smeplass var udiskutabel favoritt, men ble svært overraskende sendt hjem, da hun imponerte som mest. Hun sang seg til topps på iTunes, og med kontrakt med Norges mektigste musikk-manager, selveste Jan Fredrik Karlsen fra Playroom.

Nå er det finalistene det er snakk om, og for noen verdige finalister! Siri og Eirik har imponert og imponert. De fortjener finaleplass, du avgjør hvem som vinner.

  

Siri (17) eller Eirik /24) vinner IDOL 2013 Foto: TV2.no

En jente og en kar skal møte hverandre i tidenes jevneste finale. Siri og Eirik er finalister. Steffen måtte reise hjem på verst mulig tidspunkt for alle som likte hans opptreden og bidrag best, en allerede fullblods artist som garanter kommer med plate.

Siri Vølstad Jensen, 17-åringen fra Ålgård stilte til IDOL-audition i Stavanger, nå etter å imponert hver eneste fredag er hun klar til finale med Eirik.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cpQNdsSdYHU[/youtube]

Siri har allerede en fullkommen stemme som alltid leverer, og hun blir tryggere på seg selv, uansett hva hun skal framføre. En ung jente på 17 år, synger som hun ikke har gjort annet. En verdig finalist som kan vinne IDOL 2013.

Eirik Søfteland (24) er den langhårede rockeren fra Os utenfor Bergen som har hatt en eventyrlig IDOL-karrière så langt. Nå er han i finalen med Siri.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hfkXsceWsOs[/youtube]

Eirik Søfteland er en ung mann som passer til konseptet Rock and Roll, han synger like fullt Frank Sinatra eller Queen med den største selvfølge. Bergenseren er etter min mening stor favoritt, og vinner IDOL 2013, hvis alle hans beundrere husker å stemme på sin stjerne.

Eirik har etter min mening vært den deltakeren i IDOL 2013 som har vist best progresjon, og han har i tillegg imponert der det var minst forventet.

IDOL har fostret mange fantastiske artister som Alejandro «Ali» Fuentes, Kurt Nilsen, Tone Damli, Alexander Denstad With, Maria Mohn og Jenny Langlo. De fleste vell-klingende navn og artister som lever av sin artist-karrière.

Finalen 2013 går i Oslo spektrum, det er ikke en eneste billett tilgjengelig, og det er de to som hele veien har fått flest stemmer av deg, meg og resten av det norske folk som skal sloss om tittelen årets IDOL-vinner.

Vinneren får som kjent en platekontrakt med Playroom Music og en reklame og annonseverdi på mange millioner kroner via vinner av IDOL 2013- stemplet.

– Norske IDOL-deltagere er av absolutt høy klasse i år, men i Sverige er det 15 år gamle Zara Larsson som stjeler alle overskrifter, nå også i verden for øvrig. Hun har ikke deltatt i IDOL, men vist mer enn 14 millioner ganger på YouTube, og er å se på VG-lista top 20 i sommer. Det er ikke så vanskelig å skjønne hvorfor, men setter de norske IDOL-finalistene litt i perspektiv, det må være lov.

Husk at det er du og din stemme som er med å avgjøre hvem som taper og hvem som vinner IDOL 2013.

Finalen går i Oslo Spektrum fredag 10. mai!

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bloggurat er med på å gi den mange nye lesere

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/7d883dffa9da1ef7c88841ba0f2893a19518520b Derfor bør du legge inn din kode på din blogg også, så kanskje jeg stikker innom en dag;)  ...

Arv kan være kilde til problemer- snakk om arv før det er for sent

Arv kan være kilde til problemer- snakk om arv før det er for sent. Er du enebarn bør arven etter...

Lukk