Nå begynner det virkelig å tilspisse seg i Norges største og mest prestigetunge sangkonkurranse. 

Deltagerne skal dedikere kveldens låt til noen som står dem nær, og da var valget enkelt for smellvakre Maria Mohn fra Fredrikstad.

Det er finalistenes nærmeste som står i fokus under tredje delfinale i «IDOL». Alle har fått mulighet til å dedisere sin opptreden til en de er glad i, og for Maria Mohn (28) var det et lett valg.

Maria forteller om familiekjære slektninger som er glade i å være sammen og å le sammen. Men da mormor skulle bli med på opptak av et videoinnslag som skal brukes i fredagens sending var det ikke bare latter og glede.

– Da de var her for å lage videopptak var mormor stiv av skrekk først. Men så sa hun «nå kan jeg gjøre dette hver dag!» før hun gikk og ga kameramannen en stor klem og sa at han var nydelig. Det gikk kjempebra. Jeg tror hun synes det er veldig gøy, og jeg tror hun gleder seg til fredag!

 

Foto: Moa Engelbrektsson

Noen synger fordi de har gleden av det andre fordi de liker oppmerksomheten. Noen synger fordi de må, det er en medfødt gave som ligger i ryggmargen. Kall det gjerne et kall.

Er man allerede en stjerne så vises det så veldig godt.

– Maria Mohn er en person som har så stor glede av å synge, og som synger så fantastisk at hun gir sine lyttere gåsehud hver eneste gang hun åpner munnen. Det er ingen selvfølge at Maria går videre, det er det opp til de som ser på å avgjøre. Noen artister har noe mer enn bare stemmen. Maria Mohn har hele pakka, og fortjener så veldig å gå videre etter min mening.

– Maria tar ofte til tårene, spesielt om hun får rosende omtale. Det er ingen hemmelighet at hun får mange til å tørke tårer med sin nydelige sang, ikke bare mormor. Bestefar hjemme i Fredrikstad er veldig stolt, og sa på telefon etter første IDOL runde at han var så stolt, og at hun så ut som en engel.

Godt sagt!

Jeg har i samtaler med Maria fått vite at hun har sin kjære mormor i salen i kveld, siden hun skal «få» en sang av Maria.

Det jeg også vet er at Marias mormor elsker ABBA.

Mitt IDOL er et fantastisk menneske, en dame som vet hva hun vil, og elsker å synge for sitt publikum.

Nå er det tøffere enn noen gang å komme videre. Liker du det du hører fra en eller fler av Idoldeltakerne så må du stemme.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=D8rUX-cEN9Q[/youtube]

Følg Marias Blogg

Vargas

TV2.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
«Mars-ekspedisjonen» er over etter 520 døgn

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FwJi-l37-VA[/youtube]   Framtidens reiser går kanskje til vår nest nærmeste planet. Men det er en enorm utfordring. Og svært...

Om en uke skal Henry «Hank» Skinner dø

  Fangen som sitter på "Death Row" i Texas er den første fangen noen gang som ikke får sin sak...

Lukk