IDOL er Norges mest populære konkurranse for unge gutter og jenter mellom 16 og 36 år som ønsker å prøve ut drømmen om å få stå på en scene som artist. De 10 beste får til og med være med å lage musikkvideo i regi av IDOL.

– En av Norges flotteste artister med den mykeste og sterkeste stemme tilhører fjorårets 6. plass i IDOL. Maria Mohn. Jeg har spurt henne hvordan året etter at TV lampene sluknet har vært. Maria er en dame som spiller på mage strenger på en gang, og som har tatt humor inn i sitt repertoar med stort hell.

1. IDOL er straks i gang Maria, kjenner du “sagmuggen” i nesa og skulle ønske du var med i år også?

– Veldig blandede følelser:) Jeg skulle vel kanskje ønske jeg fikk muligheten til å gjøre det på nytt – og vite at jeg kom til 6. plass;) Da ville jeg ikke vært så nervøs og hadde nok klart å ta de mer rette valgene med tanke på låtvalg! Men det som er gjort er gjort og jeg skal være godt fornøyd med plasseringen min!

2.  Hvordan har året etter IDOL vært for deg? Jeg vet du har har hatt det veldig travelt på godt og vondt, kan du fortelle?

– Året har vært preget av mye sykdom. Begge barna har slitt med sitt og det nærmer seg vel 2 år uten ordentlig søvn. Like før jul toppa det seg – jeg stod på scenen hver helg med et av barna på sykehus, og jeg presset meg hardt. Til slutt fikk jeg vannkopper sammen med barna og ble utrolig sliten og møtte vel egentlig den berømte “veggen”. Så nå skal jeg roe ned og gi meg selv tid til å komme meg opp av gjørma! 

3. Du har akkurat vært og møtt igjen de andre deltagerne fra IDOL i en stor 10 års jubileums-fest. Var det fint? Har du hatt noe kontakt med andre deltagere du ble kjent med?

Det var en strålende kveld 🙂 Helt fantastisk å møte de andre igjen. Har fortsatt god kontakt med dem, jeg skal på Ellie Goulding konsert med Jenny og Kirsti i april, gleder meg helt vilt! Jeg fikk posert litt foran pressen og koste meg;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pLw0V573HLo[/youtube]

4. Hadde du gjort ting annerledes denne gang, om du skulle ha deltatt i IDOL også i år? Har du gjort deg erfaringer som ville gjort at du ville ha endret strategi?

Du kom jo på 6. plass, så det er ingen grunn til å angre på noe, men noe overrasket deg kanskje underveis?

– Det jeg ble mest overrasket over var hvordan jeg reagerte på presset. Ante ikke at jeg kom til å bli så nervøs! Jeg er nesten aldri nervøs før jeg går på scenen. Jeg lærte utrolig mye av deltagelsen. 

Skulle gjerne gjort det om igjen, men det er bare dumt å bruke energi på å tenke på hva jeg kunne gjort annerledes 🙂 

5Du skriver på din Facebook-profil til dine mange tusen FB-venner at du i løpet av dette året vi akkurat har startet på, ønsker å være langt mer til stedet for barna dine. Vil det si at det blir mindre jobb, mindre show og færre opptredener på deg?

– Det vil vel heller si at jeg skal gjøre det jeg kan for å få flere av de bedre betalte jobbene og kutte ned på det som krever mye tid, energi og gir lite økonomisk gevinst. Tenke litt smartere, rett og slett:) Og bruke mindre tid på Facebook;)

6. Du fyller 30 år i mai, det blir vel party? Eller skal du feire med plateslipp?

Jeg håper det blir plateslipp-fest!!!

Foto: Silje Kristine Günt

7. Hva er det mest spennende du ser for deg skal skje for artisten Maria Mohn i 2013?

Jeg har en drøm om at 2013 blir det beste året hittil 🙂 Forhåpentligvis gi ut to plater!

8. Du har fylt Oscar-teatret i Fredrikstad til randen, både sommer og vinter i to forskjellige forestillinger Maria. Har du blitt noe så vanskelig som stjerne i egen by? Fantastiske populært og strålende omtale fikk dere. Noe nytt på gang på Oscar?

Det var flotte ord!:) Vel, det er vel vanskelig for meg å svare på:) Jeg håper i alle fall at jeg har klart å få flere publikummere! Setter stor pris på den gode responsen:) Henning Stranden og jeg skal jobbe sammen i 2013 også:) Men hva og hvor har vi ikke bestemt ennå:)

Som du sikkert forstår så er artistlivet ingen dans på roser. Har man artisten i seg så er mye av
jobben gjort, du må allikevel være villig til å forsake mye, og det er ikke alle forunt å få suksess, til
tross for hard jobbing. Ønsker du å kjøpe Marias singel “Bed Time Story”, kan du gjøre det på denne linken. Er den ikke magisk!?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=57-oLQYx-2A[/youtube]
– Maria Mohn er blant de morsomste artistene jeg har sett opptre, og blir det et show i løpet av
sommeren bør du være lynrask ute med å skaffe deg billetter.
Det vil på ny bli stinn brakke på Oscar Teatret i Fredrikstad. Hvis det viser seg at det blir satt opp enda en suksessforestilling.
I mellomtiden kan vi jo kose oss med IDOL 2013.
Tusen takk Maria, for at du alltid er så positiv til å stille opp når bloggere, journalister og andre som
ønsker en prat. Du er bare fantastisk!
Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lilyhammer del II endelig i gang!

Første sesong sluttet med "Frank" Tagliano og Ingrid Olava, på Flamingo Bar i Lillehammer. Sesong to kommer til å fortsette...

Lukk