Det er kun seks deltagere igjen i IDOL. Jenny, Kirsti, Maria, Henrik, Isak og Vegard. Hvem som går til finalen er nå det mest spennende momentet i en sang konkurranse der flere av de som har vært nevnt som favoritter har måtte reise hjem. 

Det er allerede skrevet mange spaltemeter om hver og en av de gjenværende artistene som har vært på live TV hver fredag i en måned. Det skal ikke mer til for å bli gjenkjent og få føle på kjendis tilværelsen den tiden det står på med IDOL. De aller fleste av de 10 finalisten vil nok jobbe for å få seg en platekontrakt, og det kan hende flere av de som er igjen, får drømmen sin oppfylt.

Vinneren får som kjent platekontrakt i premie.

Jeg har siden IDOL startet at en favoritt som jeg stemmer på hver eneste fredag, og hun er fortsatt med. Det er vakre Maria Mohn (28) fra Fredrikstad.

Når sant skal sies, for det skal det jo. Så kjenner jeg Maria som en meget dyktig artist som foreløpig er mest kjent i Fredrikstad, men som er i ferd med å feste grepet om en strålende plassering i årets IDOL på TV2.

 

 

Maria Mohn (28) Foto: Trine Sirnes

 

Jeg har vært så heldig å få tak i Maria under hektiske forberedelser til fredagens IDOL sending, og fått svar på noen få spørsmål.

 

1. Det er kun 6 deltagere igjen Maria, er det et eventyr å få være med på dette IDOL -sirkuset?
– Ja, det er klart. Det er krevende på alle måter og umåtelig spennende. Helt utrolig at det bare er 6 igjen, jeg er så glad for å være en av dem!

2. Tor Milde er en fargeklatt og kommenterer IDOL for VG. Han gir deg terningkast 1 for en låt dommerne synes er noe av det beste du har gjort,  er det noe du har lyst å si til han? Tar du Tor Milde seriøst?
– En fargeklatt? Hehe, det var dine ord 😉 Jeg var ikke fornøyd med egen opptreden og derfor er det ekstra kjipt med negativ kritikk. Det er jo jobben hans å være slem, jeg hadde ikke vært så stolt av jobben min hvis jeg var han. Dette har vært framme i media de siste dagene og nå ønsker jeg helst å legge det bak meg 🙂

3. Du har tidligere uttalt at det er slitsomt å bli vurdert så til de grader på alt du foretar deg mht IDOL, hvor finner du kreftene, inspirasjonen og gleden til å kline til uke etter uke?
– Ja, si det..! Fra et sted langt inni meg, gjetter jeg..! Sønnen min lagde akkurat en gave til meg i barnehagen, den skal jeg ha med bak scenen for å hente inspirasjon 🙂

4. Du har en støttegruppe på Facebook som heter «Vi som stemmer på Maria». Denne får stadig nye medlemmer fra hele Norge. Det er liten tvil om at du blir lagt merke til og er umåtelig populær blant det norske folk. Har det begynt å synke inn at du faktisk kan være Norges neste IDOL vinner?
– Etter forrige uke innser jeg at det faktisk er en mulighet for meg også og det føles så bra! Samtidig har jeg veldig sterke konkurrenter som er ekstremt populære så jeg tar fremdeles en uke av gangen og håper intenst at jeg kan komme enda lenger!!

5. Hva skal du synge fra filmens verden Maria?
– Jeg skal synge Gabriellas sång fra Så som i himmelen 🙂

Du som liker å se på IDOL og har kanskje allerede bestemt deg for hvem som skal gå videre, bør selvsagt også følge med denne gangen. Ser du normalt aldri på IDOL ( er det noen), så skulle jeg ønske du valgt denne kvelden til nettopp det.

Maria Mohn har en av de kraftigste, flotteste og mest markante stemmene i Norge. Låt-valget er også denne gangen helt perfekt til Marias stemme.  Denne sangen er fra den kjente svenske storfilmen «Så som i himmelen», har du hørt denne låta en gang så husker du den for alltid.

Maria gjør denne på vidunderlig vis!

Ikke glem å stemme på den du mener bør gå videre i IDOL.

 

Finalen går fredag 16. desember! Jeg bare nevner det…

 

Marias blogg

 

Vargas

 

 

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hjemmelaget Bernaise er et must til det perfekte måltid

En god saus er ikke bare prikken over i- en. Det er det som gir maten særpreg og riktig smak....

Morn´a Carl Ivar!

  Carl Ivar Hagen har gjort sitt siste sprell og blitt forbanna for siste gang i norsk rikspolitikk, får vi...

Lukk