Tone Damli (26) venter barn og er nå så verpesyk at hun velger å hoppe av IDOL-sirkuset for å få nok tid og krefter til å bli mamma for første gang. Fra før er det Kurt Nilsen, Esben Selvig, best kjent som Dansken og Gunnar Greve som er dommere i IDOL, i år som i fjor.

Siden Tone har kastet inn håndkle har TV2 funnet denne perfekte erstatter. Nå er IDOL-sirkuset i Tromsø og her er det Margaret Berger (28) som tar over for IDOL-Tone. Tone har allerede gjennomført to audition-runder i Bergen før hun nå trer av.

Margaret Berger har erfaring fra IDOL fra 2004, men da som deltager. Trønderjenta kom på andreplass ved sin deltagelse bare slått av Kjartan Salvesen, den samme plasseringen som Tone fikk da hun deltok i 2005, da var det Jorun Stiansen som vant.

Går du rundt med en IDOL-deltager i maven, så er det fortsatt håp. Det er en rekke muligheter til å melde seg på å delta. Du kan imponere dommerne på disse stedene denne våren:

  • Tromsø 25. – 29. april
  • Stavanger 7. – 11. mai
  • Trondheim 21. – 25. mai
  • Oslo 11. – 16. juni

 

Idol-gjengen med gjestedommer Margaret Berger

Den nye IDOL dommer-kvartetten Foto: Espen Solli/TV 2

Margaret Berger hadde også stor suksess med sin fantastiske låt «I FeedYou My Love» som hun kom på 4. plass med i den internasjonale finalen i Malmø.

Foreløpig er det ikke kjent om Berger skal være med på flere enn Tromsø- audition, men Tone kommer ikke tilbake før etter fødselen. Sogndaljenta har termin i mai. Tone venter som kjent barn med sin kjæreste Markus Foss.

IDOL ventes å bli sendt på TV2 i løpet av høsten.

Stian Blipp var det ikke så mange som hadde hørt om før han dukket opp som farveklatt, moromann og meget dyktig programleder forrige sesong av IDOL. Det hele endte med publikumsprisen i TV2 «Gullruten» for sin innsats som programleder.

– Eneste kriteriet for å melde seg på IDOL er at du er innenfor riktig aldersgruppe. Aldersgrensen er 16 –35 år, dvs at du må være født i 1998 eller tidligere. TV2 vil besøke flere steder enn noen gang for at så mange potensielle Idol skal få muligheten til å melde seg på. IDOL vil også ha omfattende endringer i sin framføring av det populære programmet, hva dette innebærer kommer vi tilbake til i et senere innlegg om IDOL-sirkuset.

Åttende sesong av verdens største TV-sendte sangkonkurranse kommer på TV2 høsten 2014. Der er det kanskje du som blir det store Idolet?

Meld deg på HER!

 

Kilde: TV2.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Game of Thrones TV-serien som overgår alt du har sett

  Game of Thrones TV-serien som overgår alt du har sett. Vi har en glad-melding for alle som elsker eventyr....

David Moyes har fått sparken!

Manchester United har nå bekreftet at de velger å avslutte samarbeide med skotten David Moyes med umiddelbar virkning. Da Everton...

Lukk