Real Madrids mangeårige målvakt, legenden Iker Casillas (34) går til det Portugisiske storlaget Porto. Man trodde ikke det var mulig, at en av Spanias viktigste spillere de siste 15 årene ville noen gang forlate sitt elskede Real Madrid.

Han har voktet målet til verdens største fotballklubb, i mer enn 500 kamper. Slikt fortjener ikke annet enn stor respekt. En levende legende, helt enkelt. Både i spansk og internasjonal målestokk.

Iker-Casillas-2 Iker Casillas går til Porto foto: Wikipedia.org

Nå har det skjedd. Han velger å forlate Real Madrid. Om det betyr at Manchester Uniteds spanske målvakt, David de Gea reiser hjem? Selvsagt. Den tidligere landslagsmålvakten Iker Casillas har ikke følt seg godt nok behandlet denne sesongen, og takket derfor ja når tilbudet fra Porto dukket opp.

Real Madrid-fansen har allerede opprettet en emneknagg i sosiale medier, kalt #ThankYouIlker

Øvrige overganger og rykter det er verdt å nevne er som følger.

Liverpool skal være interessert i Denis Cheryshev, vingen har fått lite spilletid i Real Madrid, en overgangssum kan ligge på £27 millioner.

Manchester United vil om kort tid presentere Bastian Schweinsteiger som ny spiller, Louis van Gaal sikret seg nylig også høyrebacken Matteo Darmian fra Torino.

Manchester City sikler fortsatt etter Liverpools juvel, Raheem Sterling, men lynvingen er med Liverpool på treningsleir til Asia, uten at det er garantier for noe som helst.

Det er kun skarve fire uker til ny sesong i Premier League.

Chelsea sitter i ledersetet, men Manchester United har kjøpt klok. Mange lurer spent på flere store navn inn- og ut fra de største klubbene. Colombianske Falcao er Monacos eiendom, men han går stadig vekk på lån.

Kommende sesong skal han forsøke å imponere José Mourinho i Chelsea, forrige sesong maktet han ikke å imponere van Gaal i Manchester United. Southamptons Morgan Schneiderlin er fortsatt i den nederlandske managerens planer.

Robin van Persie er klar for tyrkisk fotball, et tegn på at karrieren er på hell. Fenerbache får dog bruk for hans tjenester.

Vargas12.com følger overgangsvinduet for deg.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Når den du elsker går…

Når den du elsker går. Dere hadde aldri hatt noen skikkelig kjæreste før. Dere var den første for hverandre. Alltid...

Dårlig moral gir dårlig økonomi!

Dårlig moral gir dårlig økonomi! Nordmenn er verst i klassen, når det kommer til å gjøre opp for seg og...

Lukk