Hva er egentlig den perfekte orgasme? For en en kvinne kan det vær endelig å oppleve sprut-orgasme eller ejakulerende-orgasme som det heter på fagspråket. For en mann kan det være å komme flere ganger etter hverandre. 

På markedet finnes alt hva hjertet kan begjære av leketøy for både han og henne. Det kan være med på å berike sex-livet.

– Du ser settingen dere møtes er så forelsket i hverandre. Dere har masse fantastiske opplevelser på nye plasser dere aldri før har vært.  Han foreslår ting som du aldri har vært med på å gjøre. Ikke en gang visste eksisterte. Sex-klubber, partnerbytte, gruppe-sex og fetish-møter sammen med likesinnede.

– Han er på jakt og søker etter den ultimate orgasme, han er villig til å gjøre alt for å tilfredsstille sine våte drømmer, koste hva det koste vil. Dette er ikke noe alle kan være med på. Du som kvinne kan synes at dette er spennende i starten, men kan fort gå over til å bli et krevende forhold du vil ut av på sikt.

Ikke la higen etter den perfekte orgasmen ødelegge forholdet og ditt sex-liv. Det som er opphissende for noen må ikke være det for andre. Sett dine egne grenser, si nei når grensen er nådd. Gruppe-sex er for helt spesielt interesserte.

 

Spandex 3 hole hood

Foto: Erotikknett.no


Noen tenner på å gå i bleie, andre synes nylonstrømper o.l er helt fantastisk pirrende. Noe er som kjent mer vanlig enn andre ting. Man skal være ærlig med seg selv og sine mentale drifter og leve ut sine våte fantasier. Bare på den måten kan man få prøvd ut de fetisjer man bærer på og drømmer om.

– Du som tror at sex er sex tar feil. Sex kan være så veldig mye, og det handler om å gi og å ta. Jeg tør påstå at den som våger å ta skrittet fult ut og leve ut den fantasien som til stadighet dukker opp ved seksuelle tanker og handlinger. Har et langt bedre liv enn de som må slukke lyset for å ta på seg selv.

Elsk med den kroppen du har og lev ut dine drømmer, men tving ikke med deg en partner inn i et univers av fetisjer på jakten etter den perfekte orgasme. Uten å ha snakket om tema og blitt enig om hvor grensene går.

Orgasmen er fantastisk, men det er viktig at hver og en får bestemme på hvilken måte den skal komme…

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Planeten Tellus sine siste år…

Om noen år, ikke i vår levetid, ikke i dine barnebarns levetid heller, men om 1,5 til 2 milliarder år....

Lukk